Estée Lauder Karácsony 2011

Természetesen a drágább márkák is készülnek a karácsonyra, az Estée Lauder sincs ezzel másképp, érkeznek sorra a karácsonyi szettek, ajádnék ötletek. Amiket én izgalmasnak találok azt összeszedtem egy kis csokorba, hátha valakinek megtetszenek:)
Minden évben alig várom, hogy előrukkoljanak a karácsonyi nagy szettel, mert egyrészt imádom nézegetni ezt a sok gyönyörű cuccot egyben, másrészt kíváncsi vagyok milyen külsőt találnak ki, mit változtatnak a korábbi évekhez képest. Én még ezer évvel ezelőtt megkaptam karácsonyra egy ilyen szettet, azóta is használok belőle sokmindent és a neszeszert illetve a bőröndöt azóta is szeretem és használom, és lekopogom, de eddig még nem volt olyan szett, ami jobban tetszett volna annál..egészen mostanáig! Annyira szép ez a piros!!
Egyébként 3 rúzs, két szájfény, egy 18 színből álló szemhéjpúder paletta, egy 4 színű pirosító paletta, két szemceruza, egy mini spirál, 4 ecset, egy tükör és a két táska tartozik a szettbe.
A kisebb szettekhez is jár hasonló meggypiros neszeszer, amivel engem szerintem idén totál elvarázsoltak! 3 féle kis szettből választhatunk:

Szerintem az idei év leggyönyörűbb darabjai ezek a kompakt púderek. Egyszerűen csak gyönyörűek, és rengeteg féle van, én most csak a saját kedvenceimet válgattam ide, ha meglátnám a fa alatt valamelyiket szerintem összepisilném magamat a gyönyörűségtől 😀

Ezek a csomagok egyébként azért is jók, mert szerintem nem is feltétlenül kell egy embernek egy szettet adni. Ha csak valami aprósággal szeretnénk megajándékozni valakit, akkor darabolhatjuk is ezeket pl. öt embert is megajándékozhatunk egy-egy szép rúzs-szájfény kombinálásával. Érdemes a szetteket ilyen szemmel is figyelni szerintem 🙂
Nektek hogy tetszenek?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .