Alverde Mademoiselle kollekció

Ma beugrottam a DM-be egy-két alap dolgot venni és megpillantottam ezt az irtó cuki csomagolású limitált Alverde kollekciót! Egyszerűen muszáj róla beszámolnom nektek, mert borzasztóan jónak tartom! Most vásárolni nem tudtam belőle, de ami késik nem múlik, még valószínűleg visszamegyek, mert megtetszettek 🙂
A két pirosítóra (10 Pêche, 20 Rosé, ) külön felhívnám a figyelmeteket, nagyon szépen pigmentáltak voltak, a kezemen mindkettő nagyon tetszett!
A két szemhéjtus (10 Marron20 Graphite) fogott még meg különösen, mert ami csíkot húztam a kezemre kb. délután 2-kor, annak a nyoma még most is látszik, többszöri kézmosás és sikálás után! Egy barna és egy sötétszürke található a kollekcióban, mindkettőt érdemes szerintem csekkolni, jónak tűnt az ecset is, szép vonalat tudtam húzni!
Három rúzst (10 Nude, 20 Bordeaux, 30 Rosé) találunk még itt, három szájfényt (10 Praline, 20 Parfait30 Sorbet) , három szemhéjpúder (10 Vanille, 20 Cassis, 30 Fraise glacé), de ez nem izgatott most különösebben, akinek még nincs hasonlója, annak érdekes lehet. Plusz két púder (10 Naturelle, 20 Créme caramel), de ez engem nem érint.
A csomagolására még kitérnék, ugyanis valószínűleg ez fogott meg a legjobban engem is:) Iszonyatosan aranyos, nagyon tetszik a kis papír megoldás, nem találtam gagyinak, inkább csak simán cuki:) Kicsit félnék őket csakúgy a táskába dobni, de persze lehet, hogy semmi bajuk nem esne..

Ti találkoztatok már ezzel a kollekcióval? Hogy tetszik?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .