NOTD – Cloudy Blue

Újra sikerült kilépnem a komfort zónámból és egy olyan körömlakkot választottam, ami nálam kb egy éve biztosan kiütötte volna a biztosítékot, ha felkenem 😀 Most viszont alig vártam, hogy végre újra lakkozzak, iszonyúan ki szerettem volna próbálni egy ilyen igazán mély, sötét színt. Ez a Max Factor Max Effect mini lakkok közül a 18 Cloudy Blue, ami egy sötét, de gyönyörű királykék fényű lakk. Isteni szép szerintem, nem győzöm forgatni a fényben annyira tetszik most:) Ehhez úgy gondoltam, hogy jól fog passzolni egy kis arany a gyűrűs ujjakra, úgyhogy tettem rá, de kicsit megbántam, viszont nem volt kedvem újra lakkozni, úgyhogy most pár napig így marad, azért nem olyan rossz így sem 🙂
Két réteg kellett, hogy ilyen szép fedése legyen, de cserébe nem száradt lassan.  Az Essence Better Than Gel Nails alap- és fedőlakkot használtam hozzá.

Nekem ez tényleg nagy lépés egyébként, egyáltalán nem gondoltam, hogy passzol hozzám a sötétebb köröm, de most kellemeset csalódtam és nagyon nagyon tetszik, szóval biztosan ki fogok még próbálni egyet-kettőt!

Hogy tetszik nektek? Ti hogy álltok a sötét körmökhöz?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .