Októberi kedvencek

Ez a hónap is pikk-pakk eltelt, komolyan észbe sem kapok és már november van..nálam ez elég vészjósló is, mert közeleg a félév vége, jönnek a zh-k leadások ezerrel és az embernek fellélegezni sincs ideje. De legalább az október még kellemes volt, és az idő is szuper volt egészen sokáig 🙂
Gondolkodtam rajta, hogy videóban mutassam be most a kedvenceimet, de végülis a jól bevált képek mellett maradtam, így élvezetesebb szerintem, én jobban szeretem a képeket nézegetni ilyenkor:)
Ami a sminkeket illeti, eléggé kialakult, hogy mi az, amihez minden reggel nyúltam jóformán:
Pirosítóból a MAC Melba lett az ehavi kedvenc, nagyon természetes barackos szín és nagyon szép friss üde orcát varázsol, imádom:)
Kontúrozáshoz meglepő módon most ez az Essence Sun Club duo lett a kedvenc, nem túl erős, pont olyan árnyalat, ami még így ősszel is elfogadható. A pirosító részét viszont nem szeretem, csupa csillám és nulla szín:(
Paintpotok közül az abszolút nyertes most a Rubenesque, minden egyes nap valamelyik paintpotomat használom, de ez az a szín, amivel semmit nem kell vacakolni mégis nagyon szép látványos sminkünk lehet pillanatok alatt. Azt hiszem már érthető is, hogy miért szeretem ennyire, nekem nagyon jó szolgálatot tesz a sietős reggeleken:)
Az Avon Extra Lasting Pink Peach nevű rúzst használtam a legtöbbet, nagyon megszerettem, mert valóban tartós és kevés odafigyelés igényel a nap során, plusz az árnyalat is gyönyörű szerintem 🙂
A Catrice monok közül most a C’mon Chameleon nagyon belopta magát a szívembe, szépséges sminkeket lehet vele készíteni, és nagyon különleges duo chrome szín, a Mac Club dupe-ja.
Egy ecsetet is ide vettem most, mert ez lett az az ecset, amivel simán össze lehet dobni akármilyen szemsminket, ecsetváltogatás nélkül. Abszolút kedvenc! Ez a Sigma SS224 (már nem így hívják, de a lényeg, hogy nagy pufi ecset igazából:) )
Ezt a neszeszert nem rég szereztem be a H&M-ből, és nagyon megszerettem, mert elég nagy ahhoz, hogy mindenem beleférjen, ami kellhet a nap során vagy ha 2-3napra kell pakolnom, de elég kicsi ahhoz, hogy bármelyik táskámban elférjen gond nélkül. Plusz szerintem nagyon jó ez a kígyó minta 790 Ft-ért pedig ajándék:) Nagyon megszerettem, szóval itt a helye:

Arcápolásban nem sok újat próbáltam ki, de például a Beauty Friends maszkokat mostanában használgattam inkább és nagyon meg is kedveltem őket, így ősszel azthiszem jobban esik az arcomnak, mint nyáron.

Most jobban előtérbe került a testápolás is, egyre szárazabb a bőröm, és bár utálom a testápolókat, most ezt a Garnier testápolót használom becsülettel, és be is vált, mert hamar beszívódik, szóval nem idegesít, és valóban jól hidratál. Lábápoló krémek közül pedig ezt az Avon Planet Spa shea vajas pakolást használtam gyakran, hamarosan szerintem el is fog fogyni.

Most jobban előkerültek a hajpántok is, nagyon fel lehet velük dobni a kinézetet szerintem. Ők a 3 aktuális kedvencem:

És a végén el kell mondjam, hogy borzasztó gyöngy-mániás vagyok, de most valahogy mégjobban felhalmozódtak a gyöngyös karkötők, mint amúgy, egyszerűen imádom őket, és legszívesebben állandóan ezeket hordanám (elég gyakran meg is teszem:))

Ami pedig szintén hozzájuk kapcsolódik, hogy én egy viszonylag nagy üveg tálban tartom őket, és imádom, ahogy kinéznek így együtt, szép dísze a szobának is, imádok rájuk nézni:)

Ezek pedig a Legnépszerűbb bejegyzések voltak a hónapban:

  1. https://www.beautyjunkie.hu/2011/10/glamour-napi-zsakmany.html
  2. https://www.beautyjunkie.hu/2011/10/rossmann-zsakmany-hetrol.html
  3. https://www.beautyjunkie.hu/2011/10/alap-oszi-outfit.html
  4. https://www.beautyjunkie.hu/2011/10/h-mini-haul-es-info.html
  5. https://www.beautyjunkie.hu/2011/10/fotd-cmon-charmeleon.html
Nektek mik voltak az októberi kedvenceitek?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .