Avon Satin Satisfaction szájfény – Pleased Pink

Ez egy teljesen új szájfénycsalád az Avonnál, amit a mostani (15ös) katalógusban lehet először kapni. Az a különlegessége, hogy inkább folyékony rúzs, mint szájfény, ugyanis nagyon könnyű hab állaga van és iszonyú intenzív színe. A finish is más, mint amit a szájfényektől megszoktunk, ez nem nedvesen csillogó, hanem egészen lágy, valóban szaténos enyhe fénye van.
A csomagolása kellemes, átlátszó műanyag, fekete kupakkal, minőségi érzést kelt. Az alján kis fekete matricán található az árnyalat neve:
Az applikátora egészen különleges, lapos végű, így könnyebb felvinni a festéket, kényelmes a használata. Elsőre egyébként furcsa, de precízen lehet vele dolgozni és megszokja az ember nagyon hamar.

A formulája nagyon érdekes, egyáltalán nem folyós, tényleg inkább hab állaga van. Tartósnak bizonyult és mégsem szárítja az ajkaimat, hanem hidratálja. Viselés közben egyszer sem hiányzott az ajakbalzsam, teljesen jól elvoltam ezzel egésznap. Szükség volt rá, hogy újrakenjem a nap folyamán, de lényegesen kevesebbszer, mint egy normál szájfényt.

Nekem egy erős rózsaszín árnyalat van meg, ez a Pleased Pink:

Minimális csillogás van benne, nem brutális csillámdarabok, ez az ajkakon inkább csak enyhe fényt ad:

Most 1099 Ft-ba kerül.

Nektek hogy tetszik?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .