L’Oréal True Match alapozó

Az őszi szezonra egy új alapozót dob piacra a L’oréal, méghozzá egy különleges, bőr tónushoz illeszkedő alapozót. Könnyű állagúnak ígérkezik, nekem ezek a kedvenceim így őszel, szóval nagyon kíváncsi vagyok erre is.

Mit mondanak róla?
“A True Match alapozó minden árnyalata (hideg/semleges/meleg) egy speciális gyöngykeverékkel egészül ki, ezáltal a szín jobban illeszkedik bőre tónusához. Ezzel az adalékkal az alapozó a bőr természetes színében tündököl maszk hatás nélkül.
Az új technológiának köszönhetően a pigmentek jobban eloszlanak és nem tapadnak össze.  Vékony, finom filmréteget képez az arcon, ami egyezik a bőr struktúrájával.
Nincs több keresgélés.
Nincs több próbálgatás.
A True Match különleges módon illeszkedik bőre tónusához, árnyalatához, felületéhez. Teljes harmóniában van arcszínével minden alkalommal.”


A bőrtónusunknak megfelelőt a W (meleg), a C (hideg) és az N (semleges), kódok segítségével állapíthatjuk meg, a szín sötétségét pedig a számok emelkedése jelzi.


Ajánlott fogyasztói ára: 3 999 Ft

(a kampány arca Beyonce, nyilván sok photoshoppal:) )
Én a BB krémezés óta kicsit megfeledkeztem az alapozóimról, de nem mondom, hogy nem vagyok erre kíváncsi, szívesen kipróbálnám, a leírás alapján szimpatikusnak tűnik és a L’oréal alapozókkal régebben is meg voltam elégedve. Drogériás kategóriában szerintem kiemelkedően jók.
Tervezi valaki kipróbálni?:)

Follow:
Oszd meg: