L’Oréal True Match alapozó

Az őszi szezonra egy új alapozót dob piacra a L’oréal, méghozzá egy különleges, bőr tónushoz illeszkedő alapozót. Könnyű állagúnak ígérkezik, nekem ezek a kedvenceim így őszel, szóval nagyon kíváncsi vagyok erre is.

Mit mondanak róla?
„A True Match alapozó minden árnyalata (hideg/semleges/meleg) egy speciális gyöngykeverékkel egészül ki, ezáltal a szín jobban illeszkedik bőre tónusához. Ezzel az adalékkal az alapozó a bőr természetes színében tündököl maszk hatás nélkül.

Az új technológiának köszönhetően a pigmentek jobban eloszlanak és nem tapadnak össze.  Vékony, finom filmréteget képez az arcon, ami egyezik a bőr struktúrájával.

Nincs több keresgélés.

Nincs több próbálgatás.

A True Match különleges módon illeszkedik bőre tónusához, árnyalatához, felületéhez. Teljes harmóniában van arcszínével minden alkalommal.”



A bőrtónusunknak megfelelőt a W (meleg), a C (hideg) és az N (semleges), kódok segítségével állapíthatjuk meg, a szín sötétségét pedig a számok emelkedése jelzi.


Ajánlott fogyasztói ára: 3 999 Ft

(a kampány arca Beyonce, nyilván sok photoshoppal:) )
Én a BB krémezés óta kicsit megfeledkeztem az alapozóimról, de nem mondom, hogy nem vagyok erre kíváncsi, szívesen kipróbálnám, a leírás alapján szimpatikusnak tűnik és a L’oréal alapozókkal régebben is meg voltam elégedve. Drogériás kategóriában szerintem kiemelkedően jók.
Tervezi valaki kipróbálni?:)

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. TESZT – L’Oréal True Match alapozó | BEAUTY JUNKIE
    június 11, 2014 / 17:29

    […] egyszer írtam róla ITT, akkor jelent meg frissen a drogériák polcain. Ígéretesnek tűnt a bőrtónushoz való […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .