MAC Holiday 2011 Preview Night

Már írtam korábban a MAC Holiday kollekcióról, és ott kifejtettem már kicsit elöljáróban, hogy elég vegyes érzelmekkel készülök erre az estére. Azt elsőként meg kell említenem, hogy a MAC-es lányok borzasztóan aranyosak voltak egytől egyig, pezsgővel (mentessel is, annak aki vezet) és „téli” sütikkel készültek, nagyon hangulatos volt az egész. Az üzlet maga is téli pompába öltözött, úgyhogy erre igazán nem lehet panasz. a bemutatott smink is szép volt, bár nekem már kicsit sok volt ebből a jeges dologból, de ez már csak az én ízlésem 🙂 
Viszont, amitől féltem, az élőben számomra be is igazolódott 🙁

Glitter & Ice kollekció:
Az ezüst szájfény már el is fogyott képzeljétek..nagyon meglepett 😮
A körömlakkok közül a csillámos szép, de fedőlakkért biztos, hogy nem adok ki ennyit. a szájfények közül a pinken irizáló piros gyönyörű, de nem voltam egészen eltökélt még 🙂 A paintpotok szépek, ezek közül tervezek beszerezni, de még nem most, kivárom a joy napokat, ha marad akkor örülök, ha nem, akkor tudok élni nélkülük azért. Beauty powderek..többet vártam..semmi különös. a mineral szemhéjpúderek szépek szépek, de én egyrészt nem annyira szeretem őket, másrészt nekem kicsit uncsik a színek is. A rúzsok, szemceruzák nekem egyáltalán nem, a műszempilla meg pláne 😀

Az ecsetkészletek..Nagyon izgatott volna a fehér szőrű szett, amiről áradozott is az egyik eladó lány, DE! NEm lehetett kivenni őket a kis búrából megtapizni! Szerintem ez így nem az igazi..én igenis szeretném megfogni ezeket az ecseteket mielőtt megveszem, egyrészt a szőre miatt, másrészt pedig, hogy az a buta ronda műanyag nyele milyen kézben. Kicsit felhúztam magam a dolgon és el is döntöttem, hogy nem érdekelnek..látatlanban nem fogok még utazó ecseteket sem venni náluk.

Az ajak szettek tűntek nekem a legígéretesebbeknek, igazam is lett, a hátsó kettő nagyon szép, de igazából rá kellett jöjjek, hogy annyira semmi különös színek, hogy ilyenem azért van már..szóval nekem nem éri meg azt a 12 000 Ft-ot. Nem mondom, hogy a karácsonyfa alatt nem látnám szívesen őket, de magamtól biztos, hogy nem ebbe ruháznék be. 

A full szettek is érdekeltek, de rá kellett jönnöm, hogy a 3 szettből egyedül egy rúzs érdekelne úgy igazán, méghozzá a Hot Gossip nevű, egyébként a paletták bénák (a barátnőm megemelte az egyiket és kiesett a pirosító, nem túl bizalom gerjesztő), az ecsetek megint csak búra alatt és nem is tetszenek. Egy ilyen szett 22 500 ft, ha jól emlékszem, nos nekem ennyit nem ér megy egy rúzs:)

A szem-szettek…újabb fájdalom. Két paletta tetszik, a bal szélső, amiben egy Club-hoz hasonló duo-chrome szemhéjfesték van, de ennek már megvan a dupeja, szóval innentől értelmét is vesztette a szett (plusz nincs szükségem ceruzára,spirálra, ecsetre és neszeszerre). Viszont a jobb szélső duo palettát nem értem hogy sikerült összerakni. Egy csodálatos szintén duo-chrome, arany csillogású kék mellé, képesek voltak betenni egy borzasztóan csúnya halvány levendula lilát?? Még esküszöm ez sem érdekelt volna, mert annyira szép az a másik, de ehhez fekete szemceruza, spirál és ecset jár..még, ha a szemceruza lila vagy legalább barna lett volna, de feketém aztán van bőven 🙁 ezért az egy szemhéjpúderért szintén nem adtam volna ki a szett árát.

A hatos paletták.. egyedül a bal szélsőt és a középsőt tartom értékelhetőnek, a kék szörnyen rossz (Temptalia értékelésénél is D- lett, ha jól emlékszem). A középsőt még majdnem meg is vettem volna, de elég sok szín hasonlít a Sleek Oh So Special paletában lévőkre, és itt meg kell jegyeznem azt is, hogy ez a csomagolás valami elképesztően gagyi nekem. Én értem, hogy hógömb, meg csillogás, meg jégkirálynő…de szerintem akkoris csak full béna maradt. Valahogy a kidolgozása nem tetszik.. ennek is borsos ára van, szóval úgy döntöttem kihagyom a lehetőséget.

A Viva Glam csomag az egyik legjobb vétel szerintem, annak aki szereti ezeket a rúzsokat. Nekem sajnos nem a színeim, pedig szívesen megvenném, a neszeszer is tetszik, és jótékony célra meg az ára 🙂
Komolyan mondom szinte rosszul érzem magam, hogy ezt kellett írjam, de nekem iszonyatos csalódás volt az egész..annyival többet vártam, és annyira szerettem volna szeretni. Úgy is mentem oda, hogy majd sok mindent veszek, de igazából teljesen elmaradt az a lenyűgözött érzés, úgyhogy üres kézzel távoztam.
Legközelebb érkeznek a mini szettek, kíváncsi leszek..
Nektek mi a véleményetek?

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .