MAC Holiday 2011

Az év legnagyobb durranása számomra általában a MAC Holiday kollekciója..alig várom, hogy megjelenjen, mert mindig olyan jó szettek és új dolgok szoktak jönni, de bevallom legalább annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen csomagolást kapnak a termékek, mint magukra a termékekre..
Az idei év ebből a szempontból a legkevésbé sem nyűgözött le, de inkább kicsit még csalódás is..számomra borzasztóan gagyi hatású ez a fehér műanyag, hogy az ezüstös neszeszer hegyekről ne is beszéljünk. Kicsit sem ragadott meg, és amennyire szerettem tavaly a kockás csomagolást, ezt most annyira utálom szerintem 🙁
Szerdán megyek a Preview Nightra, majd akkor kiderül, hogy élőben mennyire lenyűgözőek.
Néhány dolgot egyébként kinéztem, de kíváncsi vagyok rájuk élőben, azért sokszor lepődtem már meg kellemesen még úgy is, hogy mindig nézek swatchokat előtte:)
Glitter&Ice kollekció
Ami nálam kérdés nélküli, azok a paintpotok. nagyon szeretem őket, és mindig várom, hogy jöjjenek újak, úgyhogy most boldog vagyok (félig, mert így költekezem ugye..), mert tudom különleges színekkel gazdagítani a gyűjteményt 🙂

Most 3 új szín érkezik: For Effect, Morning Frost, Let’s Skate! Ezek közül engem csak a felső kettő érdekel, a Let’s Skate nem tűnik túl izginek..

Érdekesek a beauty powderek, egy van még a Disney gonoszok idejéből, azt is szeretem, szóval vetnék rájuk egy pillantást: How Beautiful, Snow Globe. Engem a világosabbik érdekel, a téli színemhez az jobb lenne.
A többi a legkevésbé sem izgat, a mineral szemhéjpúderek nem a legjobbak szerintem, szemceruzát nem vennék, körömlakkot sem, szájfények rúzsok..minden olyan meh..
Dazzlespheres kollekció
Ezek a mini cuccok mindig izgatják a fantáziám, de aztán végül sosem veszek..most a pigmenteket meg fogom nézni, de általában inkább csak mintákat rendelek, olcsóbb úgy és nekem még mindig bőven elég egy életre..
A mini lakkok, szájfények kicsit sem érdekelnek 🙂
Ice Parade kollekció

Ez a kollekció tartalmazza a szemhéjfesték palettákat és a szetteket. Ez már jobban érdekel, és a csomagolás is egészen tetszik. 3 féle szemhéjfesték palettát állítottak össze, Cool, Warm és Sulrty. Mindegyik 6 színt tartalmaz, akit érdekelnek a MAC szemfehtékek, annak ez most jó vétel lehet. Én maradok a 15ös palettám töltögetésénél, egyik paletta sem győzött meg maradéktalanul..
Talán még ez a barna árnyalatos tetszik a legjobban:
Ami a kis szetteket illeti..azzal is minden évben levesznek a lábamről, de azért idén a wow érzés elmaradt 🙁 Szerintem ritka rondák ezek a kis ezüst neszeszerek..de persze ez ízlés dolga..
Ezek a rúzs szettek jónak tűnnek, a négyből kettőt néztem ki, tetszik hogy így összeválogatták őket:
A szemhéjpúder duos szettekel annyira nem fogtak meg, szemceruzát és spirált nem vennék a macből, azokat irrális árúnak tartom. Persze így szettben kedvezőbb nyilván, szóval akit érdekel, annak érdemes csekkolni. 3 féle lesz, nekem ebből a szemhéjpúderek tetszenek, lehet külön majd megveszem:) (a neszeszertől rosszul vagyok)
A mini ecset szettek is szoktak érdekelni, kicsit bánom, hogy tavaly végül nem vettem meg őket 🙁 Főleg most, hogy megláttam, hogy mennyire gagyi hatású buborékos műanyagnyelű kis rémületek lesznek most :S Annyira ebayes hamisítvány érzésem van tőle, hogy biztosan meg sem nézem..
Egyébként jó az elképzelés szerintem, szuper, hogy megvehetjük az ecseteket kis méretben, szettben olcsóbban, csak mértnem szépek?:S a Fehér szőrűt azonnal megvenném, ha normálisan nézne ki..
Amik még izgalmasak szerintem, azok a teljes szettek, amiben van rúzs, szájfény, szemhéjpúder/pirosító paletta és 3 ecset. Ettől is csak a csomagolás tántorít el. Nem szívesen adok ki ennyi pénzt olyasmire, amit nem szívesen veszek elő.. de az első összeállítás érdekelne, azt biztosan megnézem:
A Viva Glam kampány részeként is megjelenik karácsonyi szett, méghozzá a két Gaga rúzst lehet megvenni szettben egy kis szájfény tartó macival:) Ez nagyon tetszene, ha nem ezt a két rúzst lehetne megvenni:S Annyira nem az én színeim..
Nektek hogy tetszenek ezek a karácsonyi szettek? Mi a véleményetek a csomagolásról? 

Forrás:
http://www.temptalia.com/mac-glitter-ice-collection-for-holiday-2011
http://www.temptalia.com/mac-dazzlespheres-collection-for-holiday-2011
http://www.temptalia.com/mac-ice-parade-collection-for-holiday-2011
http://www.temptalia.com/mac-giftable-viva-glam-kids-helping-kids-collections-for-holiday-2011

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. MAC Holiday 2011 Preview Night | Beauty JunkieBeauty Junkie
    december 13, 2014 / 12:32

    […] írtam korábban a MAC Holiday kollekcióról, és ott kifejtettem már kicsit elöljáróban, hogy elég vegyes érzelmekkel készülök erre az […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .