Rossmann zsákmány a hétről

A héten többször is jártam a Rossmann üzletek valamelyikében, mert volt egykét kiszemeltem (főleg körömlakk), amit szerettem volna beszerezni. Eléggé le voltak pusztítva az állványok, sőt volt olyan hely, ahol még a régi állvánnyal találkoztam és nem voltak kint az új cuccok, ezért amikor az utamba került egy Rossmann benéztem hátha.. Végülis nagyjából sikerült megvennem a dolgokat, ezek lennének azok:

Vennem kellett alap és fedőlakkot, mert kivégeztem az első kört 🙂 Annyira beváltak, hogy igazából nem akartam újítani.. 749 Ft/db az ára, ennél csak drágábban találok jó minőségűeket és nekem ez megfelel.
Itt olvashattok róluk részletesebben:
Kíváncsi voltam az új colour&go lakkokra is, az arany bordó és kék csillámosat mindenképp szerettem volna, de a kéknek mindenhol csak a hűlt helyét találtam 🙁 Azért a másik kettőt megvettem és beleszerettem ebbe a homokszínbe is, aminek arany fénye van, kicsit látszik is a képen, nagyon szép, ma ezzel fogok lakkozni 🙂 349 Ft egyébként egy ilyen lakk, ami szerintem szuper ár értük, le kell vadásszam a kéket is!
Még egy szemhéjpúdert szemeltem ki a Catricenél, az I think I’ve green you before névre hallgat és egy nagyon szép kékes zöld, arany fénnyel, majd sminknél ez jobban kijön szerintem, mint ezeken a képeken, valahogy a fényképező nem tudta elkapni ebben a fényben. Minél előbb fel szeretném avatni, szóval most nem csináltam hozzá swatchot, inkább majd a szememen látjátok 🙂 849 Ft

Ti vettetek valamit mostanában az essence és catrice újdonságok közül?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .