Chanel Holiday kollekció – 2011

Elkezdtek özönleni egy ideje a Holiday kiadások a különböző márkák háza tájáról, amitől az egyik szemem sír a másik pedig nevet. Örülök, mert szebbnél szebb dolgok kerülnek az üzletek polcaira, és sírok is, mert szinte biztos, hogy esélyem nincs annyi mindent megvenni, ami tetszik, de hát van ez így:) Azért én megmutatom nektek is, mert gyönyörködni szabad:)
A Chanel az egyik kedvenc márkám, így mindig kíváncsian várom az újabbnál újabb kollekciókat és termékeket. Most is kapunk bőven újdonságot, de engem mégis ez a highlighter púder fogott meg (mostanában rá vagyok ezekre kattanva..nem is értem), és nagyon tetszik ez a gyönyörű szájfény, ami a modellen van! Ami így a képen van azt el is fogadnám a gyűjteménybe:
A smink nagyon tetszik, és mivel hasonló szemem van, tutira ki fogom próbálni! Azt hiszem aranyat még nem nagyon használtam az alsó szempilláim tövébe, nem is igazán értem, hogy miért, nagyon szépen kiemeli a tekintetet:)

Hogy tetszik nektek?:)

Forrás:
http://www.temptalia.com/chanel-holiday-2011-collection-les-scintillances-de-chanel?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Temptalia+%28Temptalia%29

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .