MAC paintpot – Treasure Hunt

A Posh Paradise kollekció 8 paintpottal levett a lábamról, ugyanis én imádom őket..sőt rajongok értük! Kár, hogy csak ritkán jönnek ki új színekkel, és azok is limitáltak:( Minden esetre most nem hagytam magam lecsúszni róla és beszereztem egyet a kínálatból (ügyesen lebeszéltem magamat a többiről ésszerű okokból). Sokáig vaciláltam, hogy végülis melyiket válasszam, de végülis a Treasure Hunt-ra esett a választásom, és borzasztóan örülök neki:)

Itt megtaláljátok az összetevőket:

A csomagolása a szokásos, mostmár láthattátok többször is. Teljesen rendben van, jól zár a matt csavarós kupak, és az üveg alja is abszolút minőség érzetet kelt.

5 grammos a kiszerelés, ez azt jelenti, hogy a kis tégely csurig van és az embernek nincs is szíve belenyúlni, annyira szép:)
Sárga alapszíne van és ebben vannak iszonyú apró sárgás arany csillámok, gyönyörű! A kék szememet remélem ez is olyan szépen ki fogja hozni, mint a Rubenesque. Önmagában is biztosan sokat fogom hordani, de rengeteg smink-ötletem is van már, aminek az alapját képezheti, szóval jó döntést hoztam azt hiszem:)

Állagra nagyon jó krémes, szépen eldolgozható, és építhető is! Ezt egy húzással készítettem és természetes fényben:

Egyébként 5500 Ft-ba került, szerintem a paintpotok az egyik legmegérősebb dolgok a Mac-nél úgyhogy mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ha különleges színeket szeretnétek, akkor mindenképpen most érdemes körbenézni, amíg még nem kapkodják el! 🙂
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .