Szeptemberi kedvencek

A szeptemberi kedvenceim között most elég sok friss szerzemény van, nagyon megszerettem őket! Egy nyári leértékelésen vettem a Catrice- It’s a Girl nevű matt halványrózsaszín szemhéjpúderét, és én ezt napi szinten használom most a szélek eldolgozásához. A Kiko fényes bézs szemhéjpúdert highlighternek vagy az egész mozgószemhéjra imádom..reggeli gyors sminkhez ideális:) A Revlon – Pink Crystals szájfény pedig szerelem .. és már látom, hogy fogy..szóval tényleg állandóan kenem, remélem időben hozzájutok majd az utánpótláshoz:)

Arcápolási termékek között most két újításom van, az egyik az Avon Naturals gránátalmás arcradírja, isteni finom illattal és nagyon jó hatékonysággal, nagyon szeretem, tuti veszek még, ha ez elfogy! A másik pedig, amit egyelőre csak éjszakára használok azaz Anew Aqua Youth hidratáló gél krém. Nagyon elégedett vagyok vele, most hogy még szeptemberben is ilyen jó idő van nappalra kicsit sok, de mikor már jön a szárazabb hűvös idő, valószínűleg kelleni fog.
Elég sokat sikerült használni a levendulás körömágybőr ápoló olajat is, amit meg is hálált a bőröm..bár most megint pont ellustálkodtam, szóval gyorsan kenek is:)
Nagyon sokat hordom ezt a gyűrűt most, szeretem, hogy kicsit antik hatású és csillog villog! Most épp gyűrű kattanásom van:)

Kicsit más, de vettem a Libriben két olasz nyelvkönyvet (egyébként 30%-al le van értékelve a legtöbb nyelvkönyv, ha valakit érdekelne) PONS nyelvkönyvem volt már és elégedett voltam vele, remélem, hogy ezekkel is az leszek (eddig beváltak:)), és megkönnyíti az itthon tanulást, mert sajnos most nem tudom folytatni az olasz tanfolyamot:(

És végül pedig szokás szerint a Ti kedvenceitek:

  1. https://www.beautyjunkie.hu/2011/09/zsakmany-az-utobbi-idokbol.html
  2. https://www.beautyjunkie.hu/2011/09/astor-ajakfilc-300-nude-sweetness.html
  3. https://www.beautyjunkie.hu/2011/09/h-jartam.html
  4. https://www.beautyjunkie.hu/2011/09/mit-viszek-magammal-milanoba.html
  5. https://www.beautyjunkie.hu/2011/09/egy-kis-zsakmany-napokbol.html
Nektek mik voltak szeptemberben a legtöbbet használt, kedvenc dolgaitok?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .