FOTN – Melon

Kedd este workshop after apropóból vacsorázni mentünk, egy királykék felső volt rajtam, ehhez készült a sminkem a Melon pigmenttel. Sajnos este semmi fény nem volt és a fényképezőm is elállítódott és egészen érdekes színeket produkált, de nem baj, rájátszottam akkor már kicsit és azért megmutatom:) Terméklista nincs, úgyse nagyon látszik, hogy pontosan mi milyen, de azért ha valakit érdekel szóljon és pótlom:)
Az arcomra a mostmár szokásos Skinfood – Studio Sculpt korrektor – Chanel átlátszó púder kombó került, és most a Pink Power MSF bronzosítójával kontúroztam és a barack pirosítót tettem fel belőle. 
A szememre UDPP után a MAC Melon nevű pigmentjét ütögettem fel a mozgószemhéjra és mélyítettem a Sleek Boxed nevű sötétbarnájával, ezután a Bow árnyalattal eldolgoztam a széleket a szemöldök felé. Az avon supershock ceruzával kontúroztam a szemem és ezt egy ecset segítségével elsatíroztam, majd spiráloztam a l’oreal lash architect 4d-vel. A szemöldökömre az avon szemöldökceruzáját használtam, blonde árnyalatban. 
A számon a Revlon Pink Crytals szájfény van.

Ezt pedig még facebookra fotóztam nektek, de azért beteszem ide is:)

Ma pedig álarcos bálba megyek, nagyon izgatott vagyok, már a tavaly Velencei maszk-vásárlás óta azt várom, hogy mikor vehetem fel:)) Valószínűleg most egy erősebb sminket készítek hozzá, műszempillával és egyebekkel, remélem, hogy le tudom majd nektek fotózni jó fényben még, viszonylag korán neki fogok állni:)
Remélem nem bánjátok, hogy ez most ilyen kis random bejegyzés lett! 🙂

Follow:
Oszd meg: