Chanel Les Aquarelles de Chanel kollekció

Amikor megláttam ezeket a képeket, teljesen elállt a szavam..annyira nekem való ez a kollekció, hogy borzasztó! Teljesen az én színeim, és annyira friss tavaszi érzésem van tőle, hogy kicsit nem is értem, hogy került ez mégis az őszi kollekciók közé?
Borzasztó, mert az ára viszont nem éppen barátságos..de hát ezt a Chaneltől már meg is szokhattuk végülis.

A kollekcióból a kedvenc darabom ez az illuminating powder (nem tudok most helyes magyar kifejezéssel jönni). Az Estée Lauder kollekcióban már találkozhattunk egy hasonlóan különleges darabbal,  ha választanom kéne nem is tudom melyikre tenném a voksom hirtelen.. 
Két pirosító, egy Rouge Coco Shine, egy körömlakk, szemhéjpúder és az a bizonyos illuminating powder képezi a kollekció részét:

Legszívesebben mindet elfogadnám, ha olyan szerencsés lennék, hogy valaki felkínálja nekem 😀
Józan ésszel végig gondolva viszont, a körömlakkot biztosan kihagynám és a szemhéjpúdert is, viszont a pirosítók közül nem tudnék választani, mert mindkettő csodálatos. Az illuminating powder abszolút szerelem és a rúzsnak is nagyon szép, mindennap hordható színe van.. Kisebb anyagi csőd, szinte reménykedek, hogy hozzánk nem jut el ez a kollekció 😀
Nektek hogy tetszik ez a kollekció?:)

Képek forrása:
http://www.temptalia.com/chanel-les-aquarelles-de-chanel-collection?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Temptalia+%28Temptalia%29

Follow:
Oszd meg: