Mit viszek magammal Milánóba?

Holnap reggel utazom Milánóba, egy 10 napos workshopra. Tervezünk, prezentálunk és tanulmányi kirándulásokat teszünk, szóval ehhez való cuccokat pakolok most be.  Alap sminkszereket, amikkel akár egy gála vacsira is simán kisminkelem magam:) Vannak alap dolgok, amiket napi szinten használok, így nem kérdés, hogy ők jönnek velem. Ehhez kellett néhány színt választanom, amit 10 napon keresztül nem fogok megunni:)
Az arcomra a mini skin79 hot pink bb-t viszem (aztán lehet holnap még a nagy őrületben bedobom az skinfood aloe-t is a biztonság kedvéért:D), a MAC Studio Sculpt korrektort és a MAC Careblend púdert. Pirosítónak egy mineral pirosítót választottam méghozzá a Warmth of coral nevűt a MAC-től, mert ez egy iszonyatosan szép természetes szín, és gyakorlatilag nem tudok hirtelen olyan sminkre gondolni, ami mellett nem tudnám elképzelni. Nem teljesen matt, viszont az arccsont alatt is nagyon jól mutat, az almácskákon is..szóval igazán univerzális szín, ez kellett most ide:)
A szememre a MAC painterly paintpotját fogom vinni, de ezt lefelejtettem a képről (viszont ugyanúgy néz ki mint a korrektor egyébként, ezért feledkeztem meg róla). Palettának végülis most a Sleek Oh So Special palettáját választottam a 12 gyönyörű szín miatt. Most ez épp az aktuális kedvenc, azért mert nagyon sok variációt látok benne. Kis bónusz, hogy egy jó kis szemöldök színt is találtam magamnak, úgyhogy tényleg maximálisan elég lesz. Viszonylag kicsi, de ennek ellenére egy elég jó méretű tükör van benne, szóval a tükör kérdés is kipipálva. Egy fekete szemceruzát teszek még mellé, aminek satírozós a vége, most épp ezt a Jillian Dempsey ceruzát használom. Nem maradhat ki a szempillaspirál sem, szóval a legfrissebben kibontott L’oreal Lash Architect spirál jön velem.
A számra 3 dolgot viszek (természetesen ajakápolón kívül, ami a táskámban van amúgyis), az Astor ajakfilcet, és két MAC szájfényt, a Strange Potion-t és a Cyndi-t. Mindkettőt imádom és tartósabbak, mint bármelyik másik szájfényem, szóval ezért most ők utaznak velem:) Az ajakfilc pedig nem szorul magyarázatra, ez is a tartósság jegyében került be, hogy a pörgős napokon is lehessen egy kis “színem” 🙂
Ezen kívül, most nem fotóztam le újra, de a szokásos Sigma travel kit is jön, enélkül el sem indulnék:))
Itt láthattátok már, hogy mikkel utaztam Londonba, szerintem látszik, hogy megvannak a bevált termékeim az utazáshoz:)

Most sem hagylak titeket olvasnivaló nélkül erre az időre és úgyis lesz internet, szóval facebookon biztosan megtaláltok majd, és itt is mindig igyekszem majd válaszolni gyorsan a kommentekre:)

Puszi, sziasztok!

Follow:
Oszd meg: