NOTD – Urban Orange

Most, hogy már szeptember van, lassan mindenki kezdi elpakolni a nyáron beszerzett élénk lakkjait, de én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne tegye még:) Egyrészt még olyan jó egy kicsit emlékezni a nyárra, másrészt pedig egy ilyen narancssárga lakk őszre is megállja a helyét szerintem:)

Őszintén szólva nem sokat vártam a Maybelline Colorama lakkoktól, abszolút úgy álltam hozzá, hogy két réteg tutira kell majd, hogy ezt a szép színt megkapjam. Ehhez képest ledöbbentem, mert mindössze egy réteg nagyon szépen befedte a körmeimet, és egyenletes maradt! Nagyon kellemes csalódás volt ez, és biztos vagyok benne, hogy még jó pár színt be fogok szerezni tőlük, ha hasonlóan jó minőségűek, és csak 549 Ft-ba kerülnek!
Én nagyon megszerettem ezt az árnyalatot is, mert nagyon szép arany fényű narancs (105 Urban Orange), ami könnyedén átmenthető őszre!
Nektek mik a tapasztalataitok a Colorama lakkokról?
A körömlakkot a L’OREAL Magyarország Kft.-től kaptam tesztelésre, de semmilyen kötelezettségem nincs a cég felé. A véleményemet ez nem befolyásolja, fizetséget nem kapok tőlük.
Follow:
Oszd meg: