SKIN79 Super Plus BB Krém – Hot Pink

Egy újabb BB krém került a kezeim közé, méghozzá a Skin 79 Hot Pink-je kis kiszerelésben. Mostmár használom ezt is egy ideje, úgyhogy tudok róla írni nektek egy kicsit. Az a helyzet, hogy őszre keresnék valami másik BB krémet magamnak és nagyon jónak tartottam, hogy ebből van kis kiszerelés is, így könnyebb próbálgatni. 
BB Andi javasolta ezt a krémet, mert kombinált és zsíros bőrre ajánlott ezt használni, nekem pedig kombinált van. 
A krém tartalmaz PA++ és SPF 25-ös fényvédelmet, ránctalanító és fehérítő hatása is van, valamint hidratál. Nekem az előző BB-m a SkinFood Aloe, amiben fehérítő és ránctalanító nincs, így kíváncsi voltam a hatásukra és mindenképpen ilyen krémet szerettem volna másodiknak.
Helyes kis rózsaszín tubusban érkezik az 5ml-es minta adag. Ezt nem csak akkor tudom elképzelni, hogy megveszi valaki, ha ki akarja próbálni a krémet, hanem akár akkor is, ha utazunk valahová és minimálisra szeretnénk csökkenteni a neszeszer méretét.
Szépen le van fóliázva a kis csőre, ezzel is garantálva, hogy vadonat új a krém:
Egy ilyen kis kiszerelés elég sok alkalomra elégnek bizonyult, ugyanis nagyon keveset teszek fel minden alkalommal. Ennyi is elég a szép eredmény eléréséhez!

Előtte nekem mindenképp szükséges hidratálnom, és csak ezután tudom szépen eldolgozni a krémet. Kézzel viszem fel, így szépen bele tudom masszírozni, simítani a bőrömbe a krémet. Ecsettel szerintem kár próblákozni, nekem csak maszatolás lett a vége..
Kicsit más állaga van, mint a Skinfoodnak, tömörebb krém érzésem van tőle, ezért nem “csúszott” úgy az arcomon hidratáló nélkül szerintem.
Kis idő kell neki, amíg rendes színe lesz, hiszen meg kell várni amíg oxidálódik a krém.

Én használok mellé korrektort, hogy ahol szükséges ott elfedjem vele a nagyobb bőrhibákat, de alapvetően azért ennek a krémnek már elég jó fedése van, szép egyenletes bőrképet ad, ideális a hétköznapokra. Én el tudom képzelni, hogy erre még alapozzak is, ha fontosabb eseményről van szó, de mostanában ezt nagyon soknak érezném kipóbálni is, szóval később esetleg lesz update.
Púderrel szoktam fixálni, és ez egyben a színt is korrigálni tudja kicsit. Nekem elég világos maradt a bőröm most nyáron is, de aki jobban lebarnult, az inkább várjon ezzel a krémmel, mivel elég világos és fogalmam sincs, hogy hogyan viselkedhet barna bőrön.

Mindenféle smink nélkül, tisztítva hidratálva:
SKIN79 Super Plus BB Krém – Hot Pink, azonnal a felkenés után:

SKIN79 Super Plus BB Krém – Hot Pink, oxidálódva:

SKIN79 Super Plus BB Krém – Hot Pink, korrektorozva, púderezve:

Szerintem látszik, hogy elég szép alapot kapunk a sminkeléshez, és mindezt alapozó használat nélkül. Nem tömíti el a pórusaimat és annyira könnyű érzés viselni, mintha ott sem lenne. Nem éreztem soha, hogy annyira átfényesedett volna, hogy s.o.s. púderezésre szorulna, reggel feltettem és ott is maradt. Ha szükség volt mattíttó filmmel átmentem a kritikusabb területeken, de ezt is inkább csak reflexből, mert a filmen nem láttam különsebb nyomokat, szóval úgy ítéltem meg, hogy újrapúderezni sem kell. Ebből arra következtetek, hogy a faggyútermelést is tényleg szépen szabályozza.
A finish-e egyébként jóval mattabb, mint a Skinfood Aloe-nak, de még így is csak félmattnak mondom, mert egykis egészséges ragyogást azért meghagy. 
Én szeretem, hogy nincs full fedése és teljesen matt hatása, úgyhogy nekem ideális, de akinek pont ezek az igényei, az hagyja ki ezt a krémet!
Ennél a sminknél ezt a krémet viselem az arcomon:
A nagy kiszerelés 40 grammos és 5 470 Ft-ba kerül, a minta pedig 5 ml és 785 Ft. 
Ha vásáláskor használjátok a MAGGIE kódot, akkor az 5% kedvezményre jogosít titeket! Én nem kapok ezért cserébe semmit, úgyhogy érdekem nem fűződik ahhoz, hogy használjátok-e vagy sem, de szerintem azért érdemes:)

Mini minta:
http://bbkrem.hu/gyartok/skin79/mini-skin79-super-plus-bb-cream-triple-functions-5ml.html

Teljes méret:
http://bbkrem.hu/reklam-kategoria/skin79-vip-gold-super-plus-bb-cream-107.html

Egyébként így néz ki a teljes kiszerelés, szerintem szép:)
Ha nem tudjátok melyik BB való nektek, itt egy szuper krémválasztó táblázat:
Próbálta már valaki? Vagy tervezitek, hogy beszerzitek?:)

Follow:
Oszd meg: