Maybelline őszi sminkek 2011

A Maybelline bejegyzésnél ígértem, hogy a bemutatott sminkekről külön készítek posztot. Most el is jött ennek az ideje, úgyhogy nézegessétek őket, rengeteg kép lesz:)

A sajtótájékoztatón 4 munkát nézhettünk meg élesben, amiket a Maybelline hazai sminkes csapata álmodott meg. Larion Oscar-t eleve élvezet hallgatni, ahogyan a sminkelésről és a termékekről beszél, de most aztán igazán elemében volt, látszott, hogy őszintén imádja ezt a témát és ez szerintem a munkákon is visszaköszönt.

Nagyon élénk, vibráló színek jellemezték mindegyik sminket, sokszor a komplementer színek használatától sem riadtak vissza. Egyetlen szemhéjon helye volt a kéknek, pinknek, lilának, zöldnek…és mindez mégis valami olyan egységet alkotott, hogy azt kívánom bárcsak lenne bátorságom utcán is viselni ilyen színeket 🙂

Nem is fűzök hozzá többet, jöjjön a képáradat!

Nekem a második és az utolsó smink tetszik a legjobban, de talán ez senkit sem lepett meg:) Ezeket még én is úgy gondolom, hogy tudnám viselni, az utolsót mindenképp felveszem az őszi repertoárba!
Egyébként én nagyon szeretek ilyen képeket nézegetni, hihetetlenül inspiráló, még akkoris, ha utána csak a töredékét hasznosítom belőle. Remélem ti is élveztétek a képnézegetést annyira, mint én:)
Nektek melyik smink a kedvencetek? Viselnétek ennyire színes sminkeket utcára?
A képekért köszönet Somosi Ágnesnek és Pete Balázsnak!

Follow:
Oszd meg:

10 Comments

  1. Szami
    szeptember 1, 2011 / 10:20

    Takács Nóri sminkje tetszik a legjobban, meg a második leányzóé. Tényleg meseszépek 🙂

    (Egyébként megjött a Painterly-m ma, most tesztelem, köööööööszönöm még egyszer! :))

  2. VIKTÓRIA'S STYLE
    szeptember 1, 2011 / 10:33

    mind gyönyörű, de én az utolsó kivételével nem merném viselni őket. nagyon jó képek, köszi h megosztottad.

  3. B.Krisztina
    szeptember 1, 2011 / 10:33

    Nekem az összes, annyira brutálisan indul minden smink és vége annyira szép!

  4. SophiEl
    szeptember 1, 2011 / 10:51

    Mindegyik sok. Nagyon szépek, de sok… :S

  5. StílusNapló
    szeptember 1, 2011 / 11:01

    A második és az utolsó a kedvenceim nekem is, ezeket ha hétköznapi nem is, de alkalomra simán el tudnám képzelni. Nagyon jó.
    A többi túl sok 🙂

  6. mrcs
    szeptember 1, 2011 / 11:30

    az új one by one spiráljukról eddig jóformán csak rossz review-t láttam :/ bár kitudja tudják e még fokozni a dolgokat a colossal meg a falsies után 😀

  7. Tamara
    szeptember 1, 2011 / 11:52

    Nagyon jók! Ha diszkréten akarok becsempészni színeket a sminkembe, akkor úgy szoktam csinálni, hogy kifestem magam a szokásos barnás árnyalatokkal, majd a szemem alsó részét valami élénk színnel kihúzom és a külső részén kicsit elmaszatolom egy kis barnával. Ütős, de nem túl extrém és mindig megdicsérik, hogy milyen jól áll. Próbáld ki, szerintem jó így barátkozni az élénkebb színekkel. 🙂

  8. makeupcakes
    szeptember 1, 2011 / 12:56

    Nagyon tetszenek a képek!

  9. Mau
    szeptember 1, 2011 / 13:27

    Az utolsó tetszik nekem is a legjobban! Otthon van majdnem ugyanilyen zöld szemfestékem, nagyon szép a szemhéjon. Alig várom, hogy újra feltegyem 🙂

  10. Bikira
    szeptember 1, 2011 / 17:42

    Neme az utolsó zöld és az előtte lévő pink-kék-sárga tetszik a legjobban. Hát nagyon szép sminkeket csináltak, le a kalappal.:)
    (Andi)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .