Maybelline őszi sminkek 2011

A Maybelline bejegyzésnél ígértem, hogy a bemutatott sminkekről külön készítek posztot. Most el is jött ennek az ideje, úgyhogy nézegessétek őket, rengeteg kép lesz:)

A sajtótájékoztatón 4 munkát nézhettünk meg élesben, amiket a Maybelline hazai sminkes csapata álmodott meg. Larion Oscar-t eleve élvezet hallgatni, ahogyan a sminkelésről és a termékekről beszél, de most aztán igazán elemében volt, látszott, hogy őszintén imádja ezt a témát és ez szerintem a munkákon is visszaköszönt.

Nagyon élénk, vibráló színek jellemezték mindegyik sminket, sokszor a komplementer színek használatától sem riadtak vissza. Egyetlen szemhéjon helye volt a kéknek, pinknek, lilának, zöldnek…és mindez mégis valami olyan egységet alkotott, hogy azt kívánom bárcsak lenne bátorságom utcán is viselni ilyen színeket 🙂

Nem is fűzök hozzá többet, jöjjön a képáradat!

Nekem a második és az utolsó smink tetszik a legjobban, de talán ez senkit sem lepett meg:) Ezeket még én is úgy gondolom, hogy tudnám viselni, az utolsót mindenképp felveszem az őszi repertoárba!
Egyébként én nagyon szeretek ilyen képeket nézegetni, hihetetlenül inspiráló, még akkoris, ha utána csak a töredékét hasznosítom belőle. Remélem ti is élveztétek a képnézegetést annyira, mint én:)
Nektek melyik smink a kedvencetek? Viselnétek ennyire színes sminkeket utcára?
A képekért köszönet Somosi Ágnesnek és Pete Balázsnak!

Follow:
Oszd meg: