Augusztusi kedvencek

Augusztus egyik felében nyaralni voltam és akkor hogy őszinte legyek nem sminkeltem igazán, de amúgy az egész hónap viszonylag smink mentesen telt, inkább az arcápolásban voltam újító és néhány terméket nagyon megszerettem.

Ha mégis sminkelésre került sor, akkor többnyire megoldottam két dologgal, egy szempillaspirállal és egy szájfénnyel. Most épp ezeket használtam a legtöbbet:

Rimmel Lash Accelerator, látszik is rajta a használat nyoma, lassan ki is fogy, de nagyon szerettem. Rengeteg mostani FOTD-nél láthattátok használat közben is:)
NYC KissGloss-Murray Hill Melon, ezaz a szájfény, amit aztán nem sajnáltam bedobni a táskámba. Nem a legtartósabb darab, d nem is bánom, mert szívesen kenegettem újra, jó illata van és szép színe:)
Az arcápoló rutinomban mostmár jó ideje jelen van a Zamian csokis maszk, de most érzem csak igazán a szuper hatását. Június óta megvan és használom, így bátran kijelenthetem, bevált! Ha szeretnétek, akkor egy külön bejegyzést is szánok neki:)
A másik kifejezetten mostani újítás, azaz Anew Aqua Youth arctisztító. Ezt is nagyon megszerettem és használom rendületlenül.
Anyu kapta egy kedves barátnőjétől ezt a kis szappantartót és levendulás szappant, és megmondom őszintén hogy imádom:D Egyrészt nagyon jól néz ki, másrészt pedig a szappan is nagyon jó. Én már jó ideje tusfürdőket és folyékony szappanokat használok kézmosáshoz és fürdésnél is, de most rájöttem, hogy mennyire szeretem ezeket az igazi jó kis szappanokat! Annyira más érzés..biztosan fogok még ilyen szappanokat beszerezni!
Kedvenc kiegészítőm most két fülbevaló és egy gyűrű volt:
És 3 kép rómából, mert ezeket mindig hiányoljátok és igazából főleg ezek a napok voltak az augusztusi kedvencek nekem:) Kb. 1500 kép készült, imádtam az egészet:)

Ez a dupla-rámpa a Vatikánban található és imádom, egy modern változat található a bejáratnál, ez pedig a kijárat:

Fincsi olasz vacsik:)

Kávé a S. Pietro tetején:) Zseniális, hogy tettek ide egy kávézót..ilyet is csak az olaszok találhatnak ki:D Egyébként innen még felmentünk a kupola legtetejére is, ki ne hagyjátok, ha itt jártok!

Végül pedig jöjjenek azok a bejegyzések, amik a statisztikák alapján a Ti kedvenceitek voltak augusztusban:)
Ha nem láttátok még valamelyiket, de megnéznétek:
  1. https://www.beautyjunkie.hu/2011/08/kiko-zsakmany.html
  2. https://www.beautyjunkie.hu/2011/08/mini-rossmann-zsakmany.html
  3. https://www.beautyjunkie.hu/2011/08/high-end-vs-drugstore-szemre.html
  4. https://www.beautyjunkie.hu/2011/08/juliusi-kedvencek.html
  5. https://www.beautyjunkie.hu/2011/08/smink-vasarlas-romaban.html

Nektek mi voltak a kedvencek augusztusban?:)

Follow:
Oszd meg:

9 Comments

  1. Vivii
    augusztus 31, 2011 / 12:24

    Az a virágos gyűrű meseszép! 🙂

  2. VIKTÓRIA'S STYLE
    augusztus 31, 2011 / 12:35

    Nagyin tetszik minden, főleg a nyaralós képek és a kiegészítők 🙂 a maszkról pedig jöhet a bejegyzés :p

  3. makeupcakes
    augusztus 31, 2011 / 12:45

    A kiegészítők nagyon tetszenek, illenek hozzád!

  4. Tim Tim
    augusztus 31, 2011 / 14:11

    Nagyon szeretem a szappanokat, barátnőm rokonai saját készítésű kecsketejes levendulás szappanjait imádom, az a kis kádacska zseniális 😀 Félteném kicsit, mindent leverek sajnos… A kiegészítők nagyonszépek :O Ó az a fehér füliii… Megy a Vatikánhoz 😀

  5. Tim Tim
    augusztus 31, 2011 / 14:13

    Jah az lemaradt, hogy tudna valaki ajánlani szőke szempillaspirált ? 🙂 egyáltalán találkozott ilyennel valaki? Maggie, látom te otthonosan mozogsz avon terén, van valami tapasztalatod a barna ill. szürke spirálokkal? Nagyon világos a bőröm és a hajam, és a fekete szempilla nagyon ütős, kéne valami természetesebb.

  6. Bikira
    augusztus 31, 2011 / 17:40

    Hát én is inkább az arcápolásra figyeltem, nem sminkeltem én se sokat ebben a hónapban…A kiegészítőid nekem is tetszenek. A Rómás képek pedig nagyon szuperek, biztos óriási élmény volt.:)
    (Andi)

  7. Tamara
    augusztus 31, 2011 / 19:39

    Én az allergia miatt hanyagoltam nagyon a sminket ebben a hónapban… 🙁
    Milyen az Avonos arctisztító? Krémes vagy gél állagú? Habzik? Gondolkoztam, hogy kipróbálom, de végül nem vettem meg. (Eddig… :D)
    A csokis maszkot tuti meg fogom venni, annyi jót olvastam már róla.

  8. Maggie
    augusztus 31, 2011 / 20:41

    Tim Tim, én imádom a barna spirálokat! Nekem is sokkal természetesebb úgy a hétköznapokon, néha én is soknak érzem a feketét és akkor jön a barna, érdemes egyet tartani szerintem:)

    Tamara, krémes és nagyon jól habzik és sima szappan illata van:) Nekem nagyon tetszik, nem szárítja a bőrömet és tök jól tisztít tényleg, de majd tervezek egyébként az egész családról írni, mert használom a krémet is meg a szemkörnyékápolót, csak azt később kezdtem és még akarok várni egy kicsit:)

    Köszi mindenkinek amúgy:)

  9. _Mia_
    szeptember 2, 2011 / 11:31

    Én is szívesen olvasgatnék a csokis maszkról még 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .