Augusztusi kedvencek

Augusztus egyik felében nyaralni voltam és akkor hogy őszinte legyek nem sminkeltem igazán, de amúgy az egész hónap viszonylag smink mentesen telt, inkább az arcápolásban voltam újító és néhány terméket nagyon megszerettem.

Ha mégis sminkelésre került sor, akkor többnyire megoldottam két dologgal, egy szempillaspirállal és egy szájfénnyel. Most épp ezeket használtam a legtöbbet:

Rimmel Lash Accelerator, látszik is rajta a használat nyoma, lassan ki is fogy, de nagyon szerettem. Rengeteg mostani FOTD-nél láthattátok használat közben is:)
NYC KissGloss-Murray Hill Melon, ezaz a szájfény, amit aztán nem sajnáltam bedobni a táskámba. Nem a legtartósabb darab, d nem is bánom, mert szívesen kenegettem újra, jó illata van és szép színe:)
Az arcápoló rutinomban mostmár jó ideje jelen van a Zamian csokis maszk, de most érzem csak igazán a szuper hatását. Június óta megvan és használom, így bátran kijelenthetem, bevált! Ha szeretnétek, akkor egy külön bejegyzést is szánok neki:)
A másik kifejezetten mostani újítás, azaz Anew Aqua Youth arctisztító. Ezt is nagyon megszerettem és használom rendületlenül.
Anyu kapta egy kedves barátnőjétől ezt a kis szappantartót és levendulás szappant, és megmondom őszintén hogy imádom:D Egyrészt nagyon jól néz ki, másrészt pedig a szappan is nagyon jó. Én már jó ideje tusfürdőket és folyékony szappanokat használok kézmosáshoz és fürdésnél is, de most rájöttem, hogy mennyire szeretem ezeket az igazi jó kis szappanokat! Annyira más érzés..biztosan fogok még ilyen szappanokat beszerezni!
Kedvenc kiegészítőm most két fülbevaló és egy gyűrű volt:
És 3 kép rómából, mert ezeket mindig hiányoljátok és igazából főleg ezek a napok voltak az augusztusi kedvencek nekem:) Kb. 1500 kép készült, imádtam az egészet:)

Ez a dupla-rámpa a Vatikánban található és imádom, egy modern változat található a bejáratnál, ez pedig a kijárat:

Fincsi olasz vacsik:)

Kávé a S. Pietro tetején:) Zseniális, hogy tettek ide egy kávézót..ilyet is csak az olaszok találhatnak ki:D Egyébként innen még felmentünk a kupola legtetejére is, ki ne hagyjátok, ha itt jártok!

Végül pedig jöjjenek azok a bejegyzések, amik a statisztikák alapján a Ti kedvenceitek voltak augusztusban:)
Ha nem láttátok még valamelyiket, de megnéznétek:
  1. http://www.beautyjunkie.hu/2011/08/kiko-zsakmany.html
  2. http://www.beautyjunkie.hu/2011/08/mini-rossmann-zsakmany.html
  3. http://www.beautyjunkie.hu/2011/08/high-end-vs-drugstore-szemre.html
  4. http://www.beautyjunkie.hu/2011/08/juliusi-kedvencek.html
  5. http://www.beautyjunkie.hu/2011/08/smink-vasarlas-romaban.html

Nektek mi voltak a kedvencek augusztusban?:)

Follow:
Oszd meg: