Maybelline – 2011 ősz

A Maybelline őszi trendjei a 70-es 80-as évek diszkó láz jegyében születtek. Első körben a hivatalos promó képeket mutatom meg nektek és az új termékekről írok kicsit, és amint megkapom a képeket a tegnapi napról, érkezik bejegyzés a hazai Maybelline sminkesek által megálmodott munkákról is:)
Ez a márka alapvetően egy fiatalosabb vonalat képvisel, így nem meglepő, hogy nagyon friss, élénk sminkeket láthatunk a promó képeken is. Nekem személy szerint ez a kedvencem, elképesztően szép az a türkiz vonal az alsó szemhéjon!
A fotó az új spirálhoz kapcsolódik, ami a Volume Express egyik új változata, a The One by One. Ennek a lényege, hogy 300 sörtét tartalmaz a keféje, így minden egyes szempillánkra jut 3, amivel elvileg közre tudja fogni a pillát és így festi be és simítja ki. Ezzel a módzserrel tulajdonképpen egy tökéletesen szétválasztott, dús szempillasort kellene kapnunk, amire én borzasztóan kíváncsi vagyok, mert semmit sem utálok jobban a vastag pókláb pilláknál. Egyébként a formulát a hajápoló szerek inspirálták és C vitamint valamint AHA gyümölcssavakat tartalmaz, ezek segítenek csökkenteni a töredezettséget és simítják ki a szempilláinkat. 
Ajánlott fogyasztói ár: 2.399 Ft
Új négyes szemhéjpúderekkel találkozhatunk, amiknek a formulája is teljesen új. Elvileg nem morzsolódik, nem nyomódik szét, és egy igazán puha, finom textúrája van, amivel jó dolgozni. Mindegyik szín gyémánthatásúan csillog, természetesen ezt is a diszkó inspirálta. 6 féle kombinációban lesz kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 2.699 Ft

Alapból nem az én világom annyira ez a színes kavalkád. Még nem tudom, hogyan tudnám ezt az én ízlésemnek megfelelően kamatoztatni az idei őszi időszakban, de az biztos, hogy elég merész és inspiráló a Maybelline-ősz:)

Hogy tetszik nektek?

Follow:
Oszd meg: