Urban Deacay Book of shadows IV.

Az Urban Decay Book of shadows palettákra mindig csorgatom a nyálam, aztán végül sosem veszem meg egyiket sem, mert nagyon sok állandó szín kerül bele. Elég különlegesre sikerülnek egyébként mindig a paletták, szóval még a szín ismétlések ellenére is nagyon csábítanak..kivéve most.

Ebben a paletttában 16 szín talállható, egy original primer potion, egy 24/7 folyékony szemhéjtus és egy szempillaspirál. Került bele ezeken kívül egy kütyü, ami smink tutorialok találhatóak a paletta témájához kapcsolódóan.

A paletta csomagolása a szokásos módon karton és a Book of shadows sorozathoz méltóan elég extra. Nekem kicsit sok is, elég nagy helyet foglal és nekem különösebben most nem is tetszik..
Egyébként mindennel együtt az egész $60, ami nem drága, hiszen, ha összeadnánk, hogy egyébként mennyire jön ki a primer, tus, spirál és 16 szemhéjpúder, akkor az sokkal többre jönne ki.

A színek nem valami extrák szerintem, van néhány új, de nekem a 15th Anniversary paletta sokkal jobban tetszik. Nektek is inkább azt ajánlom, ha esetleg fontolgattok egy Urban Decay paletta beszerzést mostanában 🙂

forrás:

Azért én kíváncsi voltam a swatchokra, amiket itt ti is megtaláltok, ha érdekel:

Minták part1:
Minták part2:

Follow:
Oszd meg: