Urban Deacay Book of shadows IV.

Az Urban Decay Book of shadows palettákra mindig csorgatom a nyálam, aztán végül sosem veszem meg egyiket sem, mert nagyon sok állandó szín kerül bele. Elég különlegesre sikerülnek egyébként mindig a paletták, szóval még a szín ismétlések ellenére is nagyon csábítanak..kivéve most.

Ebben a paletttában 16 szín talállható, egy original primer potion, egy 24/7 folyékony szemhéjtus és egy szempillaspirál. Került bele ezeken kívül egy kütyü, ami smink tutorialok találhatóak a paletta témájához kapcsolódóan.

A paletta csomagolása a szokásos módon karton és a Book of shadows sorozathoz méltóan elég extra. Nekem kicsit sok is, elég nagy helyet foglal és nekem különösebben most nem is tetszik..
Egyébként mindennel együtt az egész $60, ami nem drága, hiszen, ha összeadnánk, hogy egyébként mennyire jön ki a primer, tus, spirál és 16 szemhéjpúder, akkor az sokkal többre jönne ki.

A színek nem valami extrák szerintem, van néhány új, de nekem a 15th Anniversary paletta sokkal jobban tetszik. Nektek is inkább azt ajánlom, ha esetleg fontolgattok egy Urban Decay paletta beszerzést mostanában 🙂

forrás:

Azért én kíváncsi voltam a swatchokra, amiket itt ti is megtaláltok, ha érdekel:

Minták part1:
Minták part2:

Follow:
Share:
 • Bernu

  A 15th Anniversary paletta most jobban tetszik 🙂 Azt elfogadnám 🙂

 • apolka*.*

  nekem ez jobban tetszik, mint a 15th Anniversary. persze az is gyönyörű, de ha esetleg megvenném (aminek esélye jelenleg 0,000001% haha=D), biztosan ezt venném. jobban kihasználhatóak számomra ebben a színek, és jópofa ötlet a tutorialos kütyü is.

 • Nikó

  nekem is ez jobban tetszik, a kivitelezése, a doboza is szebb…hahh. nem mintha az számítana, de jó..:D
  szerintem én megveszem ha lesz rá való, egyébként honnan tudom megvenni,rendelni?

 • Bikira

  A 15th Anniversary paletta színei összességében talán jobbak. Viszont ennek a palettának az első 2 sora uhh tökéletes.:D Valószínűleg már csak ezért a 2 sorért is inkább ezt venném.:D Úgy tudom a 16 színből 10 teljesen új. Na meg a csomagolás sokkal jobb, érdekesebb számomra. A mini hangfal is baromi jópofa benne.:D
  (Andi)

 • Kinga

  Huh dejó ennek az első sora! Nekem mindkettő kéne nem tudnék választani!

 • Calo(z)

  Kihagyom

 • Nekrocica

  Ebben a palettában sokkal több szín van amit magamra kenhetek, swatchok alapján 1 kivételével az összes, szóval ha beleférne, ez jönne haza 🙂 A 15th Anniversary paletta sok színét nem kenhetném magamra anélkül hogy ne úgy nézzek ki mint akinek hatalmas monoklija van 🙂

 • ancsa

  én anno megvettem a 2. verziót és használtam úgy 1 évig de a 16 színből tulajdonképpen használtam max. 7-et és egy idő után valahogy az ember sóvárog a … hát ha nem is matt de szatén-selyem fényű szemhéj púderek után, mert Urban decayből mindig árad a csillám. Úgyhogy makeupalley-en elswappoltam. Most vettem meg egy sima 4 darabos pony palettát 2000 forintért hogy azért legyen de többet nem ruházok be erre a márkára, ha csak nem nyitnak végre Budapesten is boltot!