Skinfood Aloe BB krém

Igen, engem is elkapott a BB láz.. illetve azért ezt így még nem mondanám, viszont azt már igen, hogy nagyon érdekelt, hogy mitől örvend mostmár nálunk is ekkora népszerűségnek ez a krém. Sikerült találkoznom ” BB Andival”, aki a http://bbkrem.blog.hu/ -t írja és egyébként nagyon sok hasznos információt találtok az oldalán a krémekkel kapcsolatban. Bevallom én még nem jutottam a végére, egyszerűen belezavarodtam a sok lehetőségbe, és jobbnak láttam, ha találkozunk és elmondja személyesen, ami érinthet, plusz nem utolsó szempont volt, hogy ki is próbálhattam mindegyiket. 
Végülis a Skin Food mellett döntöttem és annak is az aloeverát tartalmazó válozatát hoztam haza. Andi elmondta, hogy sokan nem ezt választják, mert a csomagolása miatt talán kevésbé megkapó, mint a többi sokkal jobban favorizált BB krém, de azt azért tudnotok kell, hogy a szolidabb csomagoláshoz azért barátságos ár is párosul. Egyébként, ha már csomagolásnál tartunk nekem nagyon tetszik ez a kiszerelés és csomagolás. Amúgyis szeretem az ilyen kis lapos tubusos krémeket/alapozókat, mert nagyon jól bele lehet pakolni a neszeszerbe például. És egyébkéknt szerintem nagyon helyes az elején a matrica a szín..szóval nekem semmi bajom vele:)
(a másik skinfoodnak kartonpapírból készült a csomagolása, az szuperjól nézett ki szerintem )
Így lefóliázva kapjuk a terméket, tehát biztosak lehetünk benne, hogy előttünk még senki sem nyúlt hozzá a krémünkhöz:


A leírását, használati javaslatokat és az összetevők listáját magyar nyelven a fólián megtaláljuk, de a krémen magán már (nyilván) nem lesz rajta magyarul. Úgyhogy, akit ez később is érdekel, az tegye el a papírt, vagy nézze meg itt -katt a képre és megjelenik nagyobban- töltsétek le nyugodtan, ha szükség lenne rá:)

Az alap elképzelésem az volt, hogy egy nyári, könnyű max közepes fedésű, fényvédős krémet szeretnék, ami jó lesz az én kombinált, nyáron zsírosodásra hajlamos bőrömre. Nekem a legszimpatikusabb ez a krém volt, az aloe tartalmának köszönhetően. Érzékeny bőrűek is nyugodtan tudják használni ezt a krémet, és mivel az én bőröm is hajlamos érzékenykedni ez máris egy jó pont volt.
Andi elmondta, hogy ebben nincs fehérítő és ránctalanító összetevő, de ez nem zavar, mert nincs is kifejezetten szükségem ilyesmire (még).

A krém állaga egy kicsit sűrűbb gél-szerű, ha csak simán a megtisztított arcbőrre viszem fel, akkor nehézkes az eldolgozása, úgyhogy jó alá tenni egy sima arckrémet, hogy megkönnyítse a felvitelt.

Én kézzel használom és így masszírozom be az arcbőrömbe, ecsettel nem kaptam olyan szép természetes hatást, amilyet én szerettem volna és mindig csíkos maradt, tehát kézzel muszáj volt rásegítenem, úgyhogy maradtam is a csak kéznél.

A #2 árnyalatot választottam, mert ez nyárra jobbnak tűnt a bőrömhöz. Egyébként nagyon szépen igazodik a saját színemhez. Nem hiszem, hogy sok gond lenne, ha barnulnék vagy fehérednék kicsit, ennyi játék belefér az árnyalatba, mivel nem egy erős fedésről van szó.

Ha már a fedésnél tartunk, szépen kiegyenlíti a bőrszínem, eltünteti a kisebb-nagyobb pirosságokat. A szeplőimet nem tünteti el (hála az égnek) és a csúnyább pattanásokkal sem tud mit kezdeni, de ezt nem is várom tőle, erre való a korrektor. Építhető egyébként a fedése úgy vettem észre, tehát, ha valahol kevésnek érezzük akkor nyugodtan át lehet menni azon a területen még egy kicsit.

Én átlátszó púderrel szeretem fixálni, de egyébként egy “színes” púderrel korrigálható az esetleges tónuskülönbség.

Egész nap kitart nekem, akkoris, ha borzasztó párás meleg van. Napi kétszer mattítólap+púderezek ilyenkor újra és így simán bírja az ilyen nehéz időszakokat is. Amikor nincs olyan vészes meleg, akkor pedig max egyszer kell újrapúdereznem vagy mattító lapoznom, és kész.

SPF 20 és PA védelemmel ellátott, úgyhogy nyáron is jól használható krém ez is. Bár nem olyan magas a faktorszáma, mint például a Missha-é, de szerintem egy normál hétköznapi használatnál ez is bőven rendben van:)

Készítettem előtte – utána képeket, hogy lássátok az eredményeket:

simán minden nélkül az arcom:

arckrém+ bb krém, közvetlenül miután feltettem:

egy kis idővel később, mikor már oxidálódott:

korrektorral kiegészítve és átlátszó púderrel fixálva:

Szerintem a képeken is látjátok, hogy elég szép alapot biztosít. Nekem teljesen bevált, amióta megvan én nem nyúltam alapozóhoz, és egyébként a bőrömön is érzek javulást:)

50 g kiszerelés 3690 Ft-ba kerül, ami megéri minden egyes fillérjét:)

Tudom, hogy sokan vártátok már ezt a bejegyzést, de mostmár, hogy lassan két hónapja használom napi szinten a krémet, úgyérzem sokkal objektívebb véleményt tudok mondani róla, mint eddig és ennyi idő alatt már ki lehet tapasztalni egy krém hatását, szóval remélem nektek is megérte várni kicsit 🙂

Itt megtaláljátok, ha esetleg megvennétek:
http://bbkrem.hu/bb-kremek/kevert-b/skinfood-aloe-sunscreen-bb-cream-2-natural-skin-spf20-pa.html

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂

Ti használtok valamilyen BB krémet vagy tervezitek, hogy vesztek valamilyet? 🙂

Follow:
Oszd meg: