Skinfood Aloe BB krém

Igen, engem is elkapott a BB láz.. illetve azért ezt így még nem mondanám, viszont azt már igen, hogy nagyon érdekelt, hogy mitől örvend mostmár nálunk is ekkora népszerűségnek ez a krém. Sikerült találkoznom ” BB Andival”, aki a http://bbkrem.blog.hu/ -t írja és egyébként nagyon sok hasznos információt találtok az oldalán a krémekkel kapcsolatban. Bevallom én még nem jutottam a végére, egyszerűen belezavarodtam a sok lehetőségbe, és jobbnak láttam, ha találkozunk és elmondja személyesen, ami érinthet, plusz nem utolsó szempont volt, hogy ki is próbálhattam mindegyiket. 
Végülis a Skin Food mellett döntöttem és annak is az aloeverát tartalmazó válozatát hoztam haza. Andi elmondta, hogy sokan nem ezt választják, mert a csomagolása miatt talán kevésbé megkapó, mint a többi sokkal jobban favorizált BB krém, de azt azért tudnotok kell, hogy a szolidabb csomagoláshoz azért barátságos ár is párosul. Egyébként, ha már csomagolásnál tartunk nekem nagyon tetszik ez a kiszerelés és csomagolás. Amúgyis szeretem az ilyen kis lapos tubusos krémeket/alapozókat, mert nagyon jól bele lehet pakolni a neszeszerbe például. És egyébkéknt szerintem nagyon helyes az elején a matrica a szín..szóval nekem semmi bajom vele:)
(a másik skinfoodnak kartonpapírból készült a csomagolása, az szuperjól nézett ki szerintem )
Így lefóliázva kapjuk a terméket, tehát biztosak lehetünk benne, hogy előttünk még senki sem nyúlt hozzá a krémünkhöz:


A leírását, használati javaslatokat és az összetevők listáját magyar nyelven a fólián megtaláljuk, de a krémen magán már (nyilván) nem lesz rajta magyarul. Úgyhogy, akit ez később is érdekel, az tegye el a papírt, vagy nézze meg itt -katt a képre és megjelenik nagyobban- töltsétek le nyugodtan, ha szükség lenne rá:)

Az alap elképzelésem az volt, hogy egy nyári, könnyű max közepes fedésű, fényvédős krémet szeretnék, ami jó lesz az én kombinált, nyáron zsírosodásra hajlamos bőrömre. Nekem a legszimpatikusabb ez a krém volt, az aloe tartalmának köszönhetően. Érzékeny bőrűek is nyugodtan tudják használni ezt a krémet, és mivel az én bőröm is hajlamos érzékenykedni ez máris egy jó pont volt.
Andi elmondta, hogy ebben nincs fehérítő és ránctalanító összetevő, de ez nem zavar, mert nincs is kifejezetten szükségem ilyesmire (még).

A krém állaga egy kicsit sűrűbb gél-szerű, ha csak simán a megtisztított arcbőrre viszem fel, akkor nehézkes az eldolgozása, úgyhogy jó alá tenni egy sima arckrémet, hogy megkönnyítse a felvitelt.

Én kézzel használom és így masszírozom be az arcbőrömbe, ecsettel nem kaptam olyan szép természetes hatást, amilyet én szerettem volna és mindig csíkos maradt, tehát kézzel muszáj volt rásegítenem, úgyhogy maradtam is a csak kéznél.

A #2 árnyalatot választottam, mert ez nyárra jobbnak tűnt a bőrömhöz. Egyébként nagyon szépen igazodik a saját színemhez. Nem hiszem, hogy sok gond lenne, ha barnulnék vagy fehérednék kicsit, ennyi játék belefér az árnyalatba, mivel nem egy erős fedésről van szó.

Ha már a fedésnél tartunk, szépen kiegyenlíti a bőrszínem, eltünteti a kisebb-nagyobb pirosságokat. A szeplőimet nem tünteti el (hála az égnek) és a csúnyább pattanásokkal sem tud mit kezdeni, de ezt nem is várom tőle, erre való a korrektor. Építhető egyébként a fedése úgy vettem észre, tehát, ha valahol kevésnek érezzük akkor nyugodtan át lehet menni azon a területen még egy kicsit.

Én átlátszó púderrel szeretem fixálni, de egyébként egy „színes” púderrel korrigálható az esetleges tónuskülönbség.

Egész nap kitart nekem, akkoris, ha borzasztó párás meleg van. Napi kétszer mattítólap+púderezek ilyenkor újra és így simán bírja az ilyen nehéz időszakokat is. Amikor nincs olyan vészes meleg, akkor pedig max egyszer kell újrapúdereznem vagy mattító lapoznom, és kész.

SPF 20 és PA védelemmel ellátott, úgyhogy nyáron is jól használható krém ez is. Bár nem olyan magas a faktorszáma, mint például a Missha-é, de szerintem egy normál hétköznapi használatnál ez is bőven rendben van:)

Készítettem előtte – utána képeket, hogy lássátok az eredményeket:

simán minden nélkül az arcom:

arckrém+ bb krém, közvetlenül miután feltettem:

egy kis idővel később, mikor már oxidálódott:

korrektorral kiegészítve és átlátszó púderrel fixálva:

Szerintem a képeken is látjátok, hogy elég szép alapot biztosít. Nekem teljesen bevált, amióta megvan én nem nyúltam alapozóhoz, és egyébként a bőrömön is érzek javulást:)

50 g kiszerelés 3690 Ft-ba kerül, ami megéri minden egyes fillérjét:)

Tudom, hogy sokan vártátok már ezt a bejegyzést, de mostmár, hogy lassan két hónapja használom napi szinten a krémet, úgyérzem sokkal objektívebb véleményt tudok mondani róla, mint eddig és ennyi idő alatt már ki lehet tapasztalni egy krém hatását, szóval remélem nektek is megérte várni kicsit 🙂

Itt megtaláljátok, ha esetleg megvennétek:
http://bbkrem.hu/bb-kremek/kevert-b/skinfood-aloe-sunscreen-bb-cream-2-natural-skin-spf20-pa.html

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂

Ti használtok valamilyen BB krémet vagy tervezitek, hogy vesztek valamilyet? 🙂

Follow:
Oszd meg:

13 Comments

  1. Janka
    augusztus 9, 2011 / 09:21

    én is az aloét szeretném, de nem tudom, melyik árnyalatot. eddig azt hittem, nekem az 1-es fog kelleni, de most, hogy látom rajtad a 2-est, elbizonytalanodtam (: néztem képeket róla, de nem túl meggyőző, Andinál az 1-est is kipróbáltad? ha igen, mennyire világos?

  2. Maggie
    augusztus 9, 2011 / 09:58

    Én azt már nagyon világosnak tartottam..esetleg a téli színemhez tudom elképzelni.
    Te nem tudsz esetleg elmenni kipróbálni?:)

  3. Janka
    augusztus 9, 2011 / 10:05

    igen, én is elég hókának láttam azokon a lányokon, akik kipróbálták, szóval úgy tűnik, a kettes fog kelleni. meg ahogy írod, púderrel lehet korrigálni, akkor csak nem lesz olyan gáz… az én púderem Rimmel Stay Matte 003 peach glow árnyalatban, ha jól emlékszem, neked is ez volt valamikor, szóval annyira mellé nem lőhetek ((:
    sajnos nem biztos, hogy mostanában el tudok menni, de egyre inkább meggyőzöl, hogy ez jó lesz nekem próba nélkül is, köszi (:

  4. citromhab
    augusztus 9, 2011 / 10:06

    Ugyanez van meg nekem is, és csupa hasonló tapasztalatom van. 🙂

  5. Szami
    augusztus 9, 2011 / 11:06

    Én a Hot Pinket nézegetem már egy ideje. Kár, hogy nem tudok elmenni kipróbálni, így nem nagyon merek belevágni. Túl sok kérdés és hibalehetőség motoszkál bennem 🙁

  6. hexi
    augusztus 9, 2011 / 11:20

    Szami, kérdezz, segítek 🙂 Illetve a Hot Pinkből szerencsére van 5ml-es próbakiszerelés is 🙂

  7. Szami
    augusztus 9, 2011 / 15:30

    Óh, az a próba jól hangzik 🙂 Megügyezzük majd mindenképpen 🙂

  8. Janka
    augusztus 17, 2011 / 19:40

    na, végülis találkoztam Andival, és az 1-es jött velem haza (: alig próbáltam ki, de már imádom, szóval köszi, hogy írtál róla, gyakorlatilag te győztél meg végleg, hogy ez kell nekem. (:

  9. Anonymous
    szeptember 1, 2011 / 16:00

    Szia! Azt szeretném kérdezni, h a feltüntetett dátum gyártási idő vagy lejárati? Egy barátnőmtől kaptam most ilyen krémet és a dátum (mert ez gondolom az, a hátulján, felül) 110627. 🙁
    Köszönöm a segítséged! Petra

  10. Maggie
    szeptember 3, 2011 / 23:17

    Szia!
    Megkérdeztem neked a forgalmazót, és ennyiből nem tudta megmondani, mert minden márka mást tüntet fel, ráadásul változtattak is, volt amikor még lejáratit írtak van amikor már gyártásit, hogy a hamisítókat zavarják. Ha leírod melyikről van szó pontosan, akkor szívesen rákérdezek neked újra:) Esetleg írj e-mailt ezzel kapcsolatban BB Andinak: andi@bbkrem.hu

  11. 93dorisz
    július 16, 2012 / 17:34

    Én is szeretnék már egy BB krémet kipróbálni, valószínűleg a Garnier olajmentes változatát fogom megvenni.

  12. TAPASZTALATOK - ZAMIAN CSOKIS MASZK | bonjour, Dave!
    december 9, 2012 / 20:42

    […] Aztán egyre csak szaporodtak a bejegyzések a krémek hatékonyságáról, olyan emberektől is, akinek abszolút adok a véleményére (például két jóbarátom, Púderfelhő Andi posztja itt és Magdié itt). […]

  13. Mit viszek magammal Milánóba? | Beauty JunkieBeauty Junkie
    december 21, 2014 / 17:02

    […] arcomra a mini skin79 hot pink bb-t viszem (aztán lehet holnap még a nagy őrületben bedobom az skinfood aloe-t is a biztonság kedvéért:D), a MAC Studio Sculpt korrektort és a MAC Careblend púdert. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .