NYC Smooch Proof ajakfilc

Az New York Color, vagyis NYC termékekkel most először kerültem közelebbi kapcsolatba, eddig mindig csak nézelődtem a polcokon, de valahogy túl “tinisnek” találtam ezt a márkát. Valószínűleg ez az olcsóságának és a csomagolásoknak köszönhető egyébként, illetve annak, hogy ők a célközönség:D
Mindig is nagyon érdekesnek találtam az ajakfilc gondolatát, de még egyet sem szereztem be belőlük valamiért.. most úgy alakult, hogy a NYC-t tudom kipróbálni elsőként, és elég nagy izgalommal álltam neki:)
Kezdem azért a csomagolással, mert szuper, hogy le van fóliázva! Az viszont nem szuper, hogy teszter nem párosul a csomagolt darabok mellé, legalábbis én sehol sem találkoztam még vele, nem tudom ennek mi az oka.

Egyébként egy teljesen átlagos méretű/vastagságú, tényleg filctoll szerű kialakítása van, aminek elvileg olyan a színe, mint amilyen majd a szánkon lesz. Ez ennél a színnél gyakorlatilag így is van, de azért kíváncsi lennék a világosabbaknál ez hogy jön össze.

Nem találtam a színre utaló semmilyen fantázia nevet, csak egy számot, a 494-et, ez megtalálható az oldalán és a kupakon is. Nekem bevallom kicsit hiányzik, annyira szeretem mikor valaminek kitalálnak egy frappáns nevet:). 3ml ajakszínező van egyébként benne és 1099 Ft-ba kerül.

A hegye is tipikus filctoll, és elvékonyodik, tehát precízen tudunk vele dolgozni, ami azért elég fontos, tekintve, hogy egy tartós valamit viszünk fel a szánkra.
A felvitel könnyű volt, nem volt vele problémám, bár kicsit tartottam tőle, de a hegyes fejnek köszönhetően tényleg szépen lehet tartani a szánk vonalát.
Érdekes volt figyelni, hogyan szívja fel a szám a rá kerülő színt. Végülis egy egyenletes, matt, szép bogyó színt kaptam, ami nekem bevallom kicsit szokatlan volt és nagyon tartottam a csúnya kopástól, úgyhogy csak itthon mertem még hordani a tesztelési fázisban:D
Végülis nem volt rossz tapasztalatom, kicsit szárította az ajkaimat, de ez könnyen kiküszöbölhető volt ajakbalzsammal illetve szájfénnyel, ami a mattságán is segített szerencsére.
Jól bírta a kiképzést, egészen egyenletesen tűnt el a számról, de hogy őszinte legyek kíváncsi vagyok más márkák ajakfilceire is, hogy mire képesek. Lehetséges, hogy lesz összehasonlítás is, ha sikerül beszereznem a többit végre:)
Nekem maga az ajakfilc elgondolás még nem jött be annyira, de igazából csak azért, mert nem tudom elengedni magam és nagyon félek a csúnya kopástól, tehát folyamatosan figyelgetem.. még szükség van némi barátkozásra úgyérzem:)

Mi a véleményetek az ajakfilcekről? NYC-t próbáltatok már?

Az ajakfilcet a Coty Hungary Kft.-től kaptam tesztelésre, de semmilyen kötelezettségem nincs a cég felé. A véleményemet ez nem befolyásolja, fizetséget nem kapok tőlük.
Follow:
Oszd meg: