Smink vásárlás Londonban?

A ruha zsákmány bejegyzésem után azt hiszem jogosan merül fel a kérdés: Na és a sminkek?
A válasz elég egyszerű, viszont annál több magyarázatra szorul, mivel nem vettem semmit! Erre egyrészt nagyon büszke vagyok, másrészt szomorúsággal tölt el, ugyanis egészen másra számítottam és sokkal jobban vártam a dolgot, de elég nagy csalódás lett a vége..
Két drogéria található meg náluk lépten nyomon, ami olyasmi, mint nálunk a DM vagy a Rossmann, csak náluk Superdrug és Boots van és persze sokkal több mindennel felszereltek:)

A Superdrug a leghasonlóbb a “mi drogériáinkhoz”, itt ugyanis nem árulnak high-end darabokat, viszont a szokásos itthon kapható márkákon kívül (Max Factor, L’oreal, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty – amik természetesen nagyobb álvánnyal és kínálattal bírnak már alapból) itt találunk még mást is:
  • Revlon
  • Barry M
  • Gosh
  • Sleek
  • Make up academy
  • MeMeMe
  • valami saját márka
Szóval tényleg itt már alapból valami jóra számítunk, hiszen nálunk ezek a terméket csak netről beszerezhetőek és nem is valami jó áron.. itt rengeteg akció volt és szuper jó árak, DE!
Egyszerűen undorító, ami a polcokon van..ez valószínűleg köszönhető annak a sok nőnek, akik a pultok előtt tömörültek és kentek magukra és az állványra mindent. Ja! És a bontatlan termékekre. Alapból le eléggé le voltak fosztva a jobb dolgok, de pl. minden egyes rúzs külsején valamelyik másiknak a darabkái voltak, szinte mindenen vastagon állt a szemhéjpúderpor. Barry M csillámok mindenütt és körömlakkok kifolyva…sorolhatnám még a borzalmakat, volt is egy kisebb szívrohamom ezeket látva, és töredelmesen bevallom én kimenekültem..
Nem tudom feldolgozni, hogy NŐK hogy lehetnek ilyen igénytelenek ilyen tekintetben..
Semmi kedvem nem volt a szanaszét dobált és mócsingolt termékek között válogatni és mivel ez volt az első élményem sminkekkel kapcsolatban Londonban, már eleve elvette a kedvem az egésztől.
Az új reménységem a Boots volt, ahol már high-end pultokkal is találkozunk és ide már becsatlakozott a Benefit is, mint “új márka”, és megtalálható ugyanúgy a Revlon, Barry M is, plusz az itthon megszokott márkák.

Itt már sokkal rendezettebb volt a helyzet, de minden hemzsegett az eladóktól. Ez egyébként jóval nagyobb is, mint a Superdrug és alapból szélesebb a kínálat minden tekintetben, több mindent árulnak. De maradjunk a sminkeknél. A Benefit nekem élőben borzasztó csalódás volt:( Nem volt szétdobálva minden, de valahogy a csomagoláson kívül nem találtam különösebben vonzónak a termékeket, főleg nem ezért a pénzért.. nem tudom, egyszerűen nem győzött meg így elsőre.

A Revlon és Barry M pultokat szerettem volna jobban megvizsgálni, mert itt legalább tisztaság volt, viszont cserébe rémesen le volt fosztva..bármit kinéztem nem volt, úgyhogy hamar le is tettem a vásárlási szándékomról:(

Ezenkívül még a Debenhams, amiről érdemes szót ejteni, mert itt találhatunk Urban Decay pultot is, viszont azt vettem észre, hogy elég szegényes a kínálat..ahogy végignéztem, nem volt semmi, amit kinéztem magamnak! Rá is kérdeztem és vagy nincs készleten vagy nincs is egyáltalán..hát vicc:S

Ezenkívül még elég sok helyen futhatunk bele szépségápolás részbe, főleg a high-end pultokba (Harrods, House of Fraser..), de igazából ezek semmivel sem nyújtanak többet, mint itthon, úgyhogy elsétáltam mellettük.

Összességében elég negatív érzésekkel távoztam a beauty részlegekről, de az biztos, hogy nem érzem úgy, hogy valami fantasztikusat hagytam volna ki. A netes rendelés még mindig lehetőség, és jobban fog esni, az biztos, legalább tiszták lesznek a dobozok 😀

Follow:
Oszd meg: