Találkozás a szülőkkel? – smink/ruha

Biztosan sokan izgultok, amikor a fiú, akivel együtt vagytok bemutat titeket a szüleinek. Mi ezen az első alkalmon már jó régen túlvagyunk, de én a mai napig teljes lázban készülök, és agyalok, hogy mégis mit vehetnék fel, hogy nézzek ki, amikor találkozom velük. Szombat is egy ilyen nap volt, ezért úgy gondoltam megmutatom nektek, hogy végül hogyan döntöttem és írok erről egy kicsit, hátha megkönnyíthetem valakinek a dolgát:)

Nálam elsősorban ilyenkor az dominál, hogy minél enyhébb sminket szeretnék viselni és csinos, de kényelmes ruhát, hogy ne feszengjek. Mivel egy nyári jó meleg napról van szó ráadásul és egy kerti partiról, így nyilvánvaló volt, hogy a sminkem szolid kell, hogy legyen, már csak azért is, mert semmi kedvem ezt igazgatni állandó jelleggel. Rózsaszínes sminket szerettem volna, hogy kicsit “üde arcom” legyen. Mivel én még július ellenére nem szedtem össze semmilyen barnaságot, ezt most jobbnak éreztem:)

ARC

SZEM
A barack szín ment belülre, a lazac rózsaszín a külsőrészre és a smoked rubit egy kicsit a szempillák tövébe nyomkodtam.
SZÁJ
  • NYX megashine lipgloss – Beige
Ez pedig egy vakus kép, hogy lássátok a highlightert is akció közben:)
A ruha elég nehéz szülés volt..nagyonnagyon meleg volt, szóval semmiképp nem jöhetett szóba hosszú alsórész. A nagyon rövid nacik illetve miniszoknyák szerintem kizártak egy ilyen családi programon, egyszerűen nem illik és kész. Én az új szerzeményem mellett döntöttem, a színes virágos szoknya mellett és egy fekete csőtop-ot vettem fel hozzá. Mindenki azt hitte egyébként, hogy egyben van a kettő:) Szuperül éreztem magam benne, úgyhogy jó választásnak bizonyult:)
Hogy tetszik nektek? 🙂
Follow:
Oszd meg: