Urban Decay 15th Anniversary paletta

Az Urban Decay engem teljesen meggyőzött, imádom a szemhéjpúdereinek a textúráját, a szemceruzával is meg vagyok elégedve és a primer potion-el is. Minden alkalommal örömtáncot járok, amikor kijön egy új paletta, mert a csomagolásai is mindig olyan különlegesek! Egy bajom van velük, amiért végül nem szoktam megvenni őket. Mindössze annyi a gond, hogy szeretik ismételni a színeket.. Imádnám őket, de mindig úgy vagyok vele, hogy minek, ha már mondjuk 2-3 szín megvan belőle? (jó persze, ez így nem igaz teljesen, mert csak a Naked paletta van meg, de azért nem vettem meg a többit, hogy ne fussak bele ebbe a hibába és még várom a tökéletes kombinációt, amit ezenkívül megvetehek:)) Például a Smog árnyalat majdnem minden palettájukban megtalálható..szépszép, de minek annyiszor..
Most is kicsit kétkedve fogadtam ezt a 15 színű palettát, mert gondoltam, hogy beletették megint a “legjobb színeiket” és kapott egy jókis csomagolást..de nem! Teljesen új színek kerültek bele a dobozkába, úgyhogy azonnal éreztem, hogy KELL!:) Természetesen nem csak azért, mert újak a színek, hanem azért is, mert gyönyörűek!! De nézzétek meg ti is:

Nekem a Deep End, a Half Truth, az Evidence és az Omen a kedvencem a swatchok alapján.
Temptalia-nál megtaláljátok őket:

Maga a paletta $55-ba kerül, ami soknak tűnhet első ránézésre, de gondoljatok bele, hogy leosztva egy szemhéjpúder benne kb 6-700 ft-ba kerül, ennyit simán el lehet költeni egy essence-re is akár..

Itt megtaláljátok a hivatalos leírását stb:
http://www.urbandecay.com/15-year-anniversary-eyeshadow-collection/308,default,pd.html?start=6&cgid=9999&prefn1=isNewDisplay&prefv1=true

Nektek hogy tetszik?:)

Follow:
Oszd meg: