Júniusi kedvencek

Kicsit megkésve, de itt vannak a júniusi kedvenceim! Eléggé rutinszerűek voltak a júniusi napok, még egy kicsit a vizsgaidőszak miatt, aztán június végén dolgozni is elkezdtem. Nem segített a borongós időjárás sem, úgyhogy elsőként egy furcsa kedvenc: az esernyőm:)

Ezt az esernyőt anyutól kaptam és nagyon szeretem! Régebben mindig sima fekete ernyőim voltak, de most örülök, hogy van rajta egy kis minta, így kicsit vidámabb:) Járt hozzá egy kis tartó is, ami külön jó, mert így, ha még kicsit vizes az esernyő használat után, akkoris bele tudom tenni a táskámba. Utálom cipelni a vizes esernyőt, szóval szuper:) Júniusban hasznát is vettem a nagy esőzések alatt, úgyhogy itt a helye:)

Sminkek terén nem voltam túlságosan újító, az alap kedvenceimet használtam, amikben tudom, hogy nyáron is megbízhatok. Avon világos szemhéjpor (highlightnak, vagy egész szemhéjra), Supershock folyékony szemhéjfesték (chromed cocoa),  barackos szájfény (peach sparkle), krémpirosító (lady blush) és az essence zöldes-kék glitteres fedőlakkja:)) Imádom ezeket egytől egyig!
Itt megtaláljátok őket:
És az egyik kedvenc nyakláncomat is megmutatom:
Nagyon szeretem a hosszú, lógós láncokat, és ezen most különösen tetszenek a türkiz kövek/golyók. Szuperül feldob egy egyszerű fehér pólót is, de én simán hordom korall mellé is akár:)
Nektek mik voltak a júniusi kedvenceitek?:)

Follow:
Oszd meg: