Planet Spa sheavajas kéz- és lábpakolás

Egy ideje szemezek a Planet Spa shea vajas termékcsaládjával, és most ezen a pakoláson akadt a meg a szemem. Sok féle kéz- és lábápoló terméket használtam már az avon kínálatából, de pakoláshoz még nem volt szerencsém, kíváncsi voltam mit is tud. Így nyáron még jobban érdemes odafigyelni, hiszen a lábunk pl. mindig szem előtt van a csini papucsokban, szandálokban. 🙂
Az afrikai shea vaj nagyon sok jó tulajdonsággal bír, és régóta a bőrápolás egyik alapját képezi. Sok A, E és F vitamint tartalmaz, serkenti a bőr öngyógyító hatását és hosszantartó hidratáltságot biztosít. Bőrpuhító hatása van, tehát a lábunkra és a kezünkre külön jó lehet:)
Ebben a dobozban érkezik a krém:

Összetevők listájához katt a képre:

A tubus hátulján is megtalálljuk a használati javaslatokat, a dobozt nyogodtan kidobhatjuk, ha már az összetevőket átböngésztük.
75 ml-es tubusban érkezik a krém, amit én kicsit kevésnek éreztem, amikor a kezembe vettem hiszen mégiscsak kézre és lábra is használom majd..de rájöttem több alkalom után, hogy nem kell belőle azért túl sok, szóval simán jó méret.

Nagyon egyszerű kis feje van, könnyen és jól lehet vele megfelelő mennyiséget adagolni.
Egy sűrűbb halványsárgás krémet kapunk, tényleg pakolás jellege van. Én egyébként nem csak pakolásként használom, hanem kisebb adagokkal simán csak kézkrémként is pl. Teljesen jól felszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet, nagyon jól hidratál.

Ha nagyobb adagot teszek (ezt inkább a lábamon szoktam) olyankor törölközőbe csavarom, vagy felhúzok rá egy pamut zoknit, és úgy hagyom hatni b 5 percet és aztán letörölgetem. Nem lemosom, hanem csak letörlöm, szívja csak be a maradékot a bőröm:)
Teljesen meg vagyok vele elégedve, és minden elvárásomat teljesítette, sőt külön örülök, hogy simán is tudom használni, nem csak pakolásként, mert így már biztos, hogy az utazásokon csak ezt fogom magammal vinni. Részemről az alap kéz- és lábápolás letudva a nyárra:))

Ti próbáltátok már? Mit használtok most a kezetekre/lábatokra?:)

Follow:
Oszd meg:

3 Comments

  1. Vera
    július 13, 2011 / 09:04

    Elore is elnezest, de ebben tobb a paraffin, mint a sheavaj, es tele van parabenekkel. Erdemesebb igazi tiszta sheavajat venni, es azt kenegetni ejszakara. Es az mehet arcborre is.

  2. Maggie
    július 13, 2011 / 10:09

    Igen,tudom,de nekem peldaul tul sok magaban a tiszta sheavaj,nem szeretem ugy:(de egyebkent pont ezert fotozom be az osszetevoket,hogy mindenki el tudja donteni,hogy neki megfelelo-e 🙂

  3. Vera
    július 13, 2011 / 11:38

    Teny, hogy a sheat nem olyan egyszeru kenegetni, es nem szivodik ugy fel, mint egy krem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .