Tweezerman mini szemöldökszett

A beautybay.com hírlevelében találtam ezt a nagyon aranyos kis mini szemöldökszettet, és mindenképpen kötelességemnek éreztem megosztani, annyira aranyos! És nem utolsósorban a tweezerman-t nagyon szeretik a külföldi beauty bloggerek, úgyhogy én is agyalok a beszerzésén. Viszont most ez a kis mini készlet nagyon megdobogtatta a szívem:))
Az ára 40 dollár (vagy 24 font, ahogy tetszik) és tartalmaz egy szemöldökcsipeszt, egy kiemelő ceruzát, egy szemöldök fésűt és egy browmousse-t, amit nem tudom hogyan ültethetnék át magyarba:D Mindez egy helyes kis tokban érkezik. Én még sosem vettem egy szemöldök szettet sem, mert fölöslegesnek éreztem, de ez olyan jópofának tűnik:)
Egyébként elég drágának találom, de tény, hogy maga a csipeszük is jó drága, és így legalább egy egész szettet kapunk (még, ha minit is)..én még agyalok rajta szerintem és majd meglátom, hogy most belefér-e, mindenesetre nagyon-nagyon tetszik:))

Itt megtaláljátok:
Nektek hogy tetszik?:)

Follow:
Share:
 • Henna

  Hát elég szép ára van…De azért tetszene a polcomon 😀

 • Henna

  Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

 • chinadoll

  Vásároltál már a Beautybayről? Biztonságos? Mert vannak klassz dolgaik. Köszi a választ!

 • katjes

  hat en szemoldokszettet ennyiert meg akkor se vennek, ha hatnyelven enekelne nekem : D amugy is a bambi fele dzsungelszemoldok hive vagyok amiota elek

 • Maggie

  chinadoll: Nem vettem még onnan semmit, de biztosan fogok. Szerintem biztonságos lehet, mert elég nagy és rendes oldalról van szó, nem hiszem, hogy adódhat probléma:) Én is jó sok cuccal szemezek náluk, úgyhogy csak idő kérdése a rendelés:)