Smink érettségi bankettre – FOTD

Pár nappal ezelőtt egy olvasóm, Réka külött képet egy gyönyörű pink ruháról, amit az érettségi banketten fog viselni és abban kért segítséget, hogy ehhez a ruhához milyen sminket készítsen. Én leírtam neki válaszban, hogy nagyjából mit képzeltem el, de nem hagyott nyugodni a gondolat és ma inkább nekiláttam és megcsináltam:) Remélem így kicsit könnyebb lesz:)

Az arcomra minimális dolog került, korrektorral elfedtem a hibákat és egy bőrszínemhez passzoló púderrel púdereztem. Nyáron ez nekem elég, de persze mivel az érettségi bankett többnyire esti program inkább, nyugodtan tegyetek fel alapozót, ha úgy jobb:)
Bronzosítóval kontúroztam és egy fényes barack pirosítót tettem az almácskákra.

ARC
Amikor megláttam a ruhát, tudtam hogy ide zöld kell:) Szerintem a pink-zöld nagyon jól mutat együtt! Én egy kicsit sötétebb méregzöldet választottam a szemem miatt, de a bátrabbak illetve, akiknek jobban állnak az erős zöldek, nyugodtan használjanak valami vibrálóbbat. A sötétzöldet egy fényes barack színnel párosítottam, ez ment a mozgószemhéjra a zöld pedig egy pufi ecsettel a külső részre. A szemöldök irányába egy matt bőrszínnel dolgoztam el az éles vonalakat. Filces tussal meghúztam egészen a belső szemzugtól kifelé a tusvonalat, ez most kicsit visszafogottabb, de nyugodtan mehet egy jó vastag hangsúlyos vonal is, elbírja ez a smink bőven! Az alsó szempillákhoz egy sötét lila szemhéjpúdert vittem fel, majd ezután szempillaspiráloztam. A szemöldökömön egy világosbarna szemhéjpúderrel mentem át.

SZEM
Avon extra lating fekete filces tus (2011/10. kampánytól kapható)
Az ajkaimon a kedvenc szájfényemet használtam, egy aranyló csillogású rózsaszínt, mindenképp szerettem volna valami aranyat csempészni az egészbe:)
SZÁJ

A hajamat egyszerű kontyba fogtam és egy arany hajpántot tettem fel.
Remélem tetszett nektek ez a smink, én ma ezt viselem a családi vacsin:)

Follow:
Oszd meg: