Avon Skin So Soft gyantaszett – teszt

Itt a nyár és mindenki előkapta a szoknyákat, rövidnadrágokat és persze ezressével jelennek meg az újabbnál újabb szőrtelenítő módszerek, termékek. Az Avon legutóbbi katalógusában figyeltem fel erre, hogy már hideg gyantaszettet is árulnak és bár egyáltalán nincsenek jó tapasztalataim az ilyen termékekkel, úgydöntöttem adok egy esélyt neki.

10×2 db csík található benne, a lapok a gyantás felükkel vannak összeillesztve, és használat előtt kicsit kézzel meg kell dörzsölni, majd szétválasztani őket, mint a többi hasonló ilyen terméknél. Én már próbáltam a legolcsóbbtól a legdrágábbig mindent, és mindegyiknél ugyanazt tapasztaltam.. Nem tudtam úgy szétválasztani a két felet, hogy mindkét oldalon egyenletes mennyiségű gyanta maradt volna. Ez már jól kezdődött ennél, ugyanis tökéletesen szét lehetett szedni, kipróbáltam úgy is, hogy nem dörzsöltem meg és úgyis minden gond nélkül szét tudtam húzni.
Egy-egy csíkot kb 2-3x tudtam felsimítani és lehúzni, és végülis a teljes két lábamra elég volt 7 pár, 3 pedig megmaradt. Nem mondom, hogy kellemes volt, de valamiért sokkal rosszabbnak maradt meg a fejemben a házi-gyantázás élménye:D Elég gyorsan végeztem a dologgal, és az eredménnyel is meg vagyok elégedve. Nyilván nem lett tükörsima a alábam és nem is lesz az 4 hétig, egyszerűen nem értem, hogy miért eröltetik ezt a szlogent még mindig?? Ki hiszi el, illetve jelentkezzen már az, akinek tükörsima a lába 4hétig! Lényeg a lényeg, hogy 90%-ban megszabadultam a nem kívánt szőrszálaktól a maradékkal pedig megbírkózom más módszerrel, de lényegesen jobb így:) 
A gyantázás után áttöröltem a lábam a hozzá adott kendővel, ebből is bőven elég volt egyet elhasználni mindkét lábamra. Nem hagyott túl sok gyantát a lábamon a csík, de azt a kis ragadós érzetet nagyon jól eltüntette ez a kendő, illetve meg is nyugtatta a bőröm. Viszonylag hamar elmúltak a piros pöttyök utána.
Nekem összeségében bevált a dolog, biztosan fogok itthon tartani mindig egy szettet idén nyáron, mert elég gyors és hatékony. Szerintem érdemes kipróbálni, azoknak főleg, akik amúgyis gyantáztatják a lábukat vagy használtak már hideggyantát, szerintem szeretni fogjátok:) Illetve, ha még sosem próbáltatok semmi ilyesmit, akkor egy kísérletet megér:)
Ára
2011/8. : 999 Ft
2011/9. : 1049 Ft 
2011/10. : 1049Ft
Ti próbáltatok már valamilyen hideggyantát? Hogy vált be?

Follow:
Oszd meg: