25 Comments

  1. Bar
    június 9, 2011 / 08:19

    .nekem tetszik, szerintem annyira nem is feltuno, igazi nyari szin..:)magaban is jo lenne, de csillamosan is szep..az tetszik h a csillamok nem olyan surun vannak rajta, nem az a dominans.

  2. Tekla Kocsis
    június 9, 2011 / 08:19

    édes vagy ahogy írod hogy neked ez extrém, nálam kb. ez a szolid szín 😀 én nagyon feltűnő színű lakkokat használok 🙂
    nagyon üde színe van, a nyári frissesség jut róla eszembe, szerintem nagyon szépen mutat majd barna bőr mellett is 🙂

  3. bettynova
    június 9, 2011 / 08:28

    Nekem ez egy szolid nyári szín 🙂 Szép!

  4. hexi
    június 9, 2011 / 08:31

    Láb-szín :-DDDDDD megszakadok 😀

  5. Moncsiikah
    június 9, 2011 / 08:37

    Nagyon szép lett, beleszerettem ezekbe a színekbe! 🙂

    Ha már a láb körmöt említetted, annyiszor akartam már kérdezni: Szerinted/Szerintetek milyen az amikor a kezemen és a lábamon is más színűvel van kilakkozva a köröm?
    Nekem olyan furcsa. Sok emberen láttam már, de nem mertem még bevállalni eddig. Nekem ez a kettő valahogy úgy függ össze mint, a „táska színe menjen a cipő színéhez” dolog. 🙂

  6. Ditu
    június 9, 2011 / 09:00

    Igen, minél feltűnőbb, extrémebb, annál jobb, ametiszt lila, sötétzöld, sötétkék, vérvörös, metálszín, fekete repesztőlakk.
    http://zau-ditu.blogspot.com/

  7. aries ☆
    június 9, 2011 / 09:09

    Nekem tetszik, a csillámok lemosásával viszont szenvedni lehet, nekem a Chuck&Blair páros van meg és mindig egy kín, mire lekaparom. 😀
    Egyébként szerintem is egy elég szolid szín és lábon én is jobban eltudom képzelni. 😀

  8. Mimozagirl
    június 9, 2011 / 09:09

    De széép! Teljesen megértelek, nekem is szokatlan kb minden színes lakk a francia műköröm után…
    Neked mennyire volt könnyű felkenni? Nem csíkozott? Nekem van egy lila, eddig csak egy körmön próbáltam ki, de elég ronda csíkos lett, az Ultimate Nudes kollekcióból is van egy, de azzal nem volt ilyen bajom.

  9. Anonymous
    június 9, 2011 / 09:21

    ÁÁááá de szép, igen kreatív vagy 🙂 Ebben a színben sosem gondolkoztam, de lehet kipróbálom most. Valami piros pink árnyalatban is el tudom képzelni ezt az összeállítást. @zsukam

  10. Thündérke
    június 9, 2011 / 09:43

    imádom ezt a színt 🙂

  11. _Mia_
    június 9, 2011 / 09:48

    Maggie, légyszi ha már van benyomásod a catrice lakkjairól, ne fogd vissza 🙂 Én is kinéztem egy színt (nude bézs/tejeskávé) de nem mertem még megvenni, hátha csíkoz/1nap és pattog… Szóval várom a meglátásaid 🙂

  12. zsannu
    június 9, 2011 / 09:57

    Nekem nagyon tetszik az ilyesmi szín, én az essence colour&go you belong to me árnyalatát használom és imádom.
    viszont szeretnék vmi zöldes árnyalatot is, hasonló színben, csak nemtudom, hogy az essence multi dimension replayje vagy a maybelline colorama (95) green parkja lenne-e a szebb szín. Már annyit vacilláltam a kettő között és nem tudom eldönteni. vagy esetleg vki tud vmi szuperszép ehhez hasonlót: http://3.bp.blogspot.com/_8D5qVf5VMxs/StYZLO8GkMI/AAAAAAAAIIw/E_Do9Kd4ax0/s400/essie-mint-candy-apple-nail-polish-winter-2009.jpg
    köszii.*

  13. ~Castia~
    június 9, 2011 / 10:27

    Ugyanezt a színt nézegettem nagyon, de végül otthagytam az I wear my sunglasses-ért, ami hiba volt. Na de most majd visszamegyek érte. 🙂

  14. bagaela
    június 9, 2011 / 12:20

    Zsanuu, én a Coloramacat gyülölöm, az összes színe egy élet, mire megszárad. Ez a zöld lakkom is megvan, igazábol 3 réteg kell belöle, hogy ne legyen áttetsző, és basszus, volt, hogy este 8-9 körül lakkoztam, 12 körül feküdtem, reggel meg csikos lakkal ébredtem. Idegölö. Ezerszer inkább az essence.

    Eddig ennek a glitteres zöldnek az alaplakkja volt meg, de mostmár tényleg be kell szereznem a fedőt is, zavarbaejtöen jol néz ki a képeken ez a visszafogott glitteres hatás!

  15. Maggie
    június 9, 2011 / 12:39

    De szuper, nem is gondoltam, hogy egy körmös posthoz ennyi komment fog érkezni:D

    Valószínűleg megszokás kérdése amúgy ez a szín tényleg, mert kezdek megbarátkozni vele. Tegnap este még azon gondolkodtam, hogy fuh lemosom:D Örülök, hogy tetszik nektek, és hogy ti már bevállalósak vagyok köröm-téren 🙂

    Mia, A catrice lakkokról jön a post, amint ez lemosásra kerül és felkenem a másik színt:)

    Moncsilikah, a lábköröm-kézköröm témában nekem az a véleményem, hogy nem kell, hogy egyforma legyen, most úgyis a color-blocking megy, miért ne lehetne citromsárga a lábkörmünkön és kék a kezünkön?:) Én úgy próbálom ezt mindig végiggondolni, hogy milyen összhatást szeretnék, esetleg milyen cipő lesz rajtam. Ha sokáig nemtudok újra lakkozni a lábamon, akkor francia manikűr vagy egy natúrabb szín.. a kezeimen pedig vadulhatok:)Akkor sem egyforma, de mégis szép:) Először próbáld ki ezt, hogy natúr szín a lábra és valami más a körmödre és ha úgy nem idegenkedsz, akkor jöhet a többi:)

    aries, a chuck & blair az melyik színű? Bevallom én már csak itthon láttam, hogy nevük is van, annyira el van dugva a vonalkód mellett…

    Mimozagirl, de az első réteg csíkozott, de a második már teljesen rendben volt:)

    bagaela, próbáld ki az essence alap és fedőlakkot, nekem is párnanyomatos lett a lakkom esténként, de ezzel még a leggagyibbak is gyönyörűek maradnak napokig!

    Tudjátok mit fogok még kipróbálni? Korall alap és türkiz glitter párosítást (azt talán tényleg csak gyűrűs ujjon), fejben valami elképesztően szépnek gondolom! Ti próbáltátok már esetleg így? Milyen?:)

  16. aries ☆
    június 9, 2011 / 12:50

    Chuck&Blair a kék páros, Chuck a kék alaplakk és Blair csillog. Nagyon szeretem, csak a kék egy picit sötét így nyárra, inkább lábra kenem, ha olyanom van. 🙂

  17. Moncsiikah
    június 9, 2011 / 14:06

    Köszi csajok! Ki fogom próbálni! :))

  18. Tamara
    június 9, 2011 / 15:47

    Ó, ez nagyon szép így együtt!
    Ma bevásároltam fedőlakkokból, de a circus confettit sehol se láttam 🙁

    Szerintem holnap kipróbálom ezt a kombót 😉 , csak az essence color&go you belong to me lakkjával, szerintem egészen hasonló, mint ez.

    Teljesen rá vagyok állva a körömlakkozásra, két hete körömnyomdával a körös mintákat nyomtam az összes körmömre, azt mondták, hogy olyan volt mint egy szalamandra bőre (szürke alapon a fekete körök), nagyon tetszett! :):):)

  19. Heli
    június 9, 2011 / 17:27

    Szia:)
    Én is pont most szereztem be két Catrice-es lakkot, az egyik az Apropos Apricot a másik szintén az Am i blue or green.Nekem nagyon beváltak.
    http://makeupworld-heli.blogspot.com/
    Már régóta szerettem volna ilyen színt és nagyon megtetszett.Szerintem most nyáron amúgy a natúrabbtól- a nenonos,élénkebb színekig minden nagyon divatos.
    Én is szívesen viselek ilyet a körmömön:):):)

  20. bagaela
    június 10, 2011 / 04:05

    Maggie köszönöm a tanácsot, egyébként énis így nyomulok, csak még az elözö essences eresztés 'sealing top coat' fedőlakkját használom, gyanitom abbol fejlesztették tovább a mostanit, brutáljol tart minden lakkot.
    De a Colorama egyszerüen katasztrofa igyis ugyis :/ Még száritofolyadékot is kentem rá minden alkalommal, de totál reménytelen…:(

  21. Maggie
    június 11, 2011 / 23:32

    Fu képzeljétek egyre jobban megkedvelem ezt a körmöt:) Már többen meg is dícsérték élőben és én is megszoktam, szóval szuper:)

  22. s.
    június 13, 2011 / 17:44

    nekem a catrice abszolút pozitív csalódás. az összes körömlakkom közül ez a legtartósabb, jó az állaga, könnyű felvinni és gyorsan szárad(:
    szerintem is abszolút nyári, vidám szín, tavaly én is hasonlót használtam, csak azóta már meguntam 😀

  23. Körömlakk kollekció | BEAUTY JUNKIE
    augusztus 21, 2014 / 10:21

    […] lakkjai között szerepelhet majd nyugodtan, szín és textúra szempontjából is. Kék Catrice – Am I Blue Or Green? essence – Blue Addicted essence – Walk On Air Max Factor – Cloudy Blue Avon […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .