Max Factor Nailfinity körömlakk – 882 Angel Nails /teszt

Az előző körömlakk tesztnél írtam, hogy újra is lakkoztam rögtön a körmeimet egy másik Max Factor lakkal. Ez azért is érdekes, mert egy másik családba tartozik és míg az előző egy csillámmentes, most egy csillámos lakkról van szó. Kíváncsiak vagytok hogyan teljesített?:)

 Nagyon tetszett az üvegben a színe, és kíváncsi voltam vajon hány réteg kell majd hozzá, hogy ezt a színt lássam valóban a körmeimen. Meglepődtem, mikor azt tapasztaltam, hogy már egy rétegben is egészen normális fedőképessége volt, de azért én mégegyszer átmentem rajta,  a biztonság kedvéért:)
Szép halvány rózsaszínes alaptónusa van és mellé tömény ezüst csillám:)

Most sem használtam különösebb alap vagy fedőlakkot, egyszerű átlátszó körömerősítővel kentem egy réteget alulra és fölülre is.

Nagyon szép fényes maradt végig (egy csillámos lakknál is látszik azért, ha megkopik a fénye) és nem repedezett be egyáltalán, most nem tapasztaltam azokat a finom hajszálrepedéseket, mint az előző lakknál. 
Ez a lakk is a körmeim szélén kezdett el lepattogni, de ennél például jóval kevésbé volt csúnya, bár ez köszönhető magának a színnek is illetve annak, hogy csillog, így nem olyan feltűnő:)

Csütörtökön lakkoztam és vasárnap délután mostam le, tehát 3 és fél napot töltött el a körmeimen:) Ha vettem volna a fáradtságot, hogy a kis lepattogott részekre rámenjek újra, akkor szerintem mégegyszer ennyit simán kibírt volna, és csúnya sem lett volna a rálakkozás.
Összeségében jó kis lakknak tartom, a színe gyönyörű szerintem és a lusták barátja lehet, mert a csillámok miatt kevésbé látszanak a hibák és a pattogás is.
Szeretitek az ilyen nagyon fényes csillogós körömlakkokat?:)

Follow:
Oszd meg: