FOTD – Golden Green & Melba

A mai sminkem főszereplői a Max Factor masterpiece egyik krémes szemhéjfestéke és az előző bejegyzésbőlmegismert Melba pirosító.

Mivel olyan sokan kértek step-by-step sminket, most arra gondoltam, hogy nem csak a terméklistát írom le, hanem azt is, hogy hogyan készült el a smink:)
Az egyes lépésekről nem látom túl sok értelmét fotót készíteni egy ilyen egyszerű sminknél, mivel nem kell sok bravúr az elkészítéséhez:)

A bőrhibáimra, karikákra tettem a MAC studio sculpt korrektorából , eztután alapoztam a Max Factor Xperience alapozóval. És púdereztem a MAC studio careblend púderével.
Amikor ezekkel megvagyunk én szeretek áttérni a szememre.
Egy korall színű felső volt rajtam, és ehhez én egy arany-zöld sminket képzeltem el a szememre:)
Most semmilyen kifejezetten szemhéjalapozót nem használok, mert ez a Max Factor krémes szemhéjfesték szuperül bírja nekem a gyűrődést, legutóbb 12! órát bírt ki a szememen a helyén (tovább azért nem, mert lemostam, de erről úgyis érkezik majd bővebb jobb beszámoló szerintem, ha érdekel titeket:) ). Tehát feltettem a krémes szemhéjfestéket (golden green) ezt egészen a mélyítővonalamig felvittem. Rá pakolgattam a MAC golden olive pigmentjéből, majd az All that glitters szemhéjpúderből vittem a mélyítővonalba és eldolgoztam kifelé a zöldeket. Végül egy matt bőrszínnel mégjobban eldolgoztam a szemöldököm irányába ezt is. A szemöldökömön egy világosbarna szemhéjpúderrel átfutottam. A szempillák tövébe az Avon super shock géles tus ceruzájával húztam egy vékony vonalat, kifelé vastagítva picikét (de tényleg csak picit). A szempilláimra a szintén Avonos supermagnify szempillaspirál került alul-felül, mert ez szépen szétválasztja és hosszabbítja a pillákat és most inkább ezt éreztem megfelelőnek, mint a brutál dús pillákat:)
Nálam az a bevált módszer, hogy a szemem után teszem fel a pirosítót stb. Úgyhogy most is így tettem a MAC Melba pirosítóból került az almácskákra és egy kicsi a Pink Power MSF highlighteréből.
A számra pedig a MAC strange potion szájfényét tettem, ami szintén egy barackos korallos árnyalat.
Hogy tetszik nektek a zöld és a korall párosítása? Próbáltátok már?:)

Szeretnétek, hogy továbbra is leírjam a FOTD postoknál, hogy hogyan használtam az egyes termékeket, vagy elég a terméklista?

Follow:
Oszd meg: