Max Factor Xperience alapozó – teszt

Amióta megkaptam ezt az alapozót a Max Factor rendezvényen azóta folyamatosan ezt használom, egyrészt, hogy tudjak nektek rendes véleményt írni róla, másrészt pedig, mert én is nagyon kíváncsi voltam már rá. Sokat szemeztem vele, mert nagyon érdekelt, hogy mit tud:) Nem terveztem minden termékről egyesével írni, hanem inkább csoportosan, de úgy gondolom, hogy ez az alapozó megér egy külön bejegyzést:)

Az alapozó 30 ml-es kiszerelésben kapható, sima egyszerű fekete tubusos csomagolása van elöl egy zöld x, semmi extra, nekem nagyon bejön. Neszeszerben jól elfér, könnyű, nem foglal sok helyet, ebből a szempontból szerintem tökéletes.
Ezt a leírást találtam róla a termékkatalógusban:
Az Xperience alapozó könnyed textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető, egyenletesen és tökéletesen fe, luxus érzetet adva viselőjének, így az arcbőr bársonyosan puha és selymes tapintású lesz.
A Max Factor Xperience alapozó gondosan válogatott, természetes összetevőket tartalmaz, melyek a luxus és könnyedség érzetét adják. Ajojoba és a napvédőfaktor ápolja és védi az arc érzékeny bőrét.
Nem kell többé kompromisszumot kötni, ha szempont az alapozó választásnál a természetes összetevő, a környezettudatottás, a könnyed érzet, és a mégis tökéletes fedés, mindenre megoldás az Xperience alapozó.
A könnyedségét aláírom, de nekem van azért jobban fedő alapozóm, ami szintén könnyű:) Alapvetően egy elég kellemes mindennapi alapozónak gondolom, én is nagyon megszerettem. Elfedi azt, amit egy átlagos hétköznapon szeretnénk, de egy buliba azért én már nem ezt ajánlanám.
Krémes textúrája van, szépen el lehet dolgozni ujjal is és mindenféle ecsettel is, bár azt vettem észre, hogy ecsettel néha maradnak kis ecsetvonások az arcomon, de ilyenkor átsimítom a tenyeremmel az arcomat és akkor úgy már tökéletes.
Érdekes, hogy pár óra elteltével olyan érzésem van, hogy fénylik az arcom, de tükörbenézek és nem csillog a bőröm..ezt még nem nagyon tudom hová tenni, de összeségében persze nem baj:)
Ami az illatát illet, hát szerintem az a leggyengébb pontja..nekem nagyon nem jön be:/ Igyekeztem megszokni, de szerintem nagyon erős szaga van, amit egészen addig érzek is, amíg le nem púderezem az arcom.

A színválasztás nekem elég nehéz volt, még a teszterekkel is, szerintem eléggé közeliek a színek, olyan értelemben, hogy a két világos között nincs túl sok különbség pl..de végülis azért sikerült megfelelőt választani:)

A legutóbbi FOTD postomnál láthatjátok bevetésen az alapozót, de azért egy képet beteszek ide is:)
Én ezen a képen a Beige Linen 50 árnyalatot használom, de a Fair Sugar Cane 55, ami szerintem egy picit talán(?) világosabb, még most szintén jó, de amint elkezdek barnulni biztosan sötétebbre kell váltanom, úgyhogy használom, ameddig tudom:)
Ti próbáltátok már ezt az alapozót? Mi a tapasztalatotok? Esetleg van más Max Factor alapozó, amit szerintetek érdemes kipróbálnom?:)
Follow:
Oszd meg:

12 Comments

  1. Anna
    április 5, 2011 / 18:50

    Én is ezt az alapozót használom.Nem mondom próbáltam már jobbat is (pl. Lancome) de most erre futotta- akciós kuponnal a DM-ben. Azért viszonylag elégedett vagyok vele, csak két rétegben kell felkennem, tényleg fura az illata, és nekem csillog is a bőröm egy idő után. Az utolsó bizonyára azért van mert nem szeretem púderezni az arcom.

  2. Maggie
    április 5, 2011 / 19:00

    @Anna hát igen erre gondoltam én is, hogy a púderem jó valószínűleg, ha azt nem használnám, akkor már csillogna a bőröm borzasztó hamar, de akkor neked is ez a helyzet.. ez mondjuk kicsit szomorú:(

  3. Khamala
    április 5, 2011 / 19:52

    Én sem vagyok annyira elájulva tőle… Nem rossz, de nekem is volt már jobb alapozóm, ami olcsóbb is volt, és nekem is csillog a homlokom pár óra múlva:( Én is a DM-es kuponnal vettem, és már bánom, hogy nem a Lasting Perf. jött velem..

  4. Evinde
    április 5, 2011 / 19:59

    A Vichy Norma Teint alapozójának SOKKAL rosszabb illata van…ez ahhoz képest álom!:D

  5. Lamilla
    április 5, 2011 / 21:08

    Érdekes, hogy pár óra elteltével olyan érzésem van, hogy fénylik az arcom, de tükörbenézek és nem csillog a bőröm..- nincs az összetevők között paraffinum liquidum/mineral oil vagy ilyesmi? Mert nekem attól szokott ilyen ,,megfullad a bőröm” érzésem lenni…

  6. 2sofix
    április 5, 2011 / 21:09

    wahhahhaaa, de jó vagyok:D hezitáltam nagyon, hogy 50 v 55, de az 55öst világosabbnak láttam. és emlékeztem, Dorka mondta egy max factor alapozónál, hogy nem a legkisebb szám a legvilágosabb. most megnyugodtam, hogy tényleg jót vettem. húúúúúh.:D

  7. 2sofix
    április 5, 2011 / 21:10

    jah és az illat. na, a manhattan alapozóm milyen büdös…

  8. Ánítá Babi
    április 5, 2011 / 23:47

    Nekem semmi bajom nincs az illatával!:)
    És nagyon szeretem, szerencsére szép arcom van, tehát nekem teljesen megfelel!:)
    Ami még nagyon bejön a Max Factortól az a Miracle Touch!

  9. Viktória
    április 9, 2011 / 13:40

    „szerencsére szép arcom van”

    Oké, ez vicces volt. 🙂

    ————

    Pirosítóból milyen van rajtad? Nagyon tetszik!

    viktoriasstyle.blogspot.com

  10. Maggie
    április 9, 2011 / 13:47

    @Lamilla nincs rajta sajnos az összetevők listája a tubuson:( de köszi, figyelni fogom, hátha nekem is ezt kellene kerülnöm:)

  11. Maggie
    április 9, 2011 / 13:48

    @Viktória mac mighty aphrodite:) belinkeltem az előző bejegyzést, amiben a kép volt, ott a teljes terméklistát megtalálod:)

  12. Alkalmi smink nyáron? – FOTD | BEAUTY JUNKIE
    szeptember 24, 2012 / 16:08

    […] hogy nem használunk alapozót, mert azért mégis nézzünk ki gyönyörűen a fotókon stb. Én a Max Factor Xperience alapozóját használtam most, mert elég könnyed, tehát nyáron is szívesen viselem, nem “folyik […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .