Max Factor Xperience alapozó – teszt

Amióta megkaptam ezt az alapozót a Max Factor rendezvényen azóta folyamatosan ezt használom, egyrészt, hogy tudjak nektek rendes véleményt írni róla, másrészt pedig, mert én is nagyon kíváncsi voltam már rá. Sokat szemeztem vele, mert nagyon érdekelt, hogy mit tud:) Nem terveztem minden termékről egyesével írni, hanem inkább csoportosan, de úgy gondolom, hogy ez az alapozó megér egy külön bejegyzést:)

Az alapozó 30 ml-es kiszerelésben kapható, sima egyszerű fekete tubusos csomagolása van elöl egy zöld x, semmi extra, nekem nagyon bejön. Neszeszerben jól elfér, könnyű, nem foglal sok helyet, ebből a szempontból szerintem tökéletes.
Ezt a leírást találtam róla a termékkatalógusban:
Az Xperience alapozó könnyed textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető, egyenletesen és tökéletesen fe, luxus érzetet adva viselőjének, így az arcbőr bársonyosan puha és selymes tapintású lesz.
A Max Factor Xperience alapozó gondosan válogatott, természetes összetevőket tartalmaz, melyek a luxus és könnyedség érzetét adják. Ajojoba és a napvédőfaktor ápolja és védi az arc érzékeny bőrét.
Nem kell többé kompromisszumot kötni, ha szempont az alapozó választásnál a természetes összetevő, a környezettudatottás, a könnyed érzet, és a mégis tökéletes fedés, mindenre megoldás az Xperience alapozó.
A könnyedségét aláírom, de nekem van azért jobban fedő alapozóm, ami szintén könnyű:) Alapvetően egy elég kellemes mindennapi alapozónak gondolom, én is nagyon megszerettem. Elfedi azt, amit egy átlagos hétköznapon szeretnénk, de egy buliba azért én már nem ezt ajánlanám.
Krémes textúrája van, szépen el lehet dolgozni ujjal is és mindenféle ecsettel is, bár azt vettem észre, hogy ecsettel néha maradnak kis ecsetvonások az arcomon, de ilyenkor átsimítom a tenyeremmel az arcomat és akkor úgy már tökéletes.
Érdekes, hogy pár óra elteltével olyan érzésem van, hogy fénylik az arcom, de tükörbenézek és nem csillog a bőröm..ezt még nem nagyon tudom hová tenni, de összeségében persze nem baj:)
Ami az illatát illet, hát szerintem az a leggyengébb pontja..nekem nagyon nem jön be:/ Igyekeztem megszokni, de szerintem nagyon erős szaga van, amit egészen addig érzek is, amíg le nem púderezem az arcom.

A színválasztás nekem elég nehéz volt, még a teszterekkel is, szerintem eléggé közeliek a színek, olyan értelemben, hogy a két világos között nincs túl sok különbség pl..de végülis azért sikerült megfelelőt választani:)

A legutóbbi FOTD postomnál láthatjátok bevetésen az alapozót, de azért egy képet beteszek ide is:)
Én ezen a képen a Beige Linen 50 árnyalatot használom, de a Fair Sugar Cane 55, ami szerintem egy picit talán(?) világosabb, még most szintén jó, de amint elkezdek barnulni biztosan sötétebbre kell váltanom, úgyhogy használom, ameddig tudom:)
Ti próbáltátok már ezt az alapozót? Mi a tapasztalatotok? Esetleg van más Max Factor alapozó, amit szerintetek érdemes kipróbálnom?:)

Follow:
Oszd meg: