MAC ajándék sminkelésen jártam

A héten felhívtak a Mac-től, hogy lenne-e kedvem elmenni egy ajándék sminkelésre. Persze, hogy volt:) Az egész végülis arra volt kihegyezve, hogy az új kollekciót megmutassák, kipróbáljam, de mondtam, hogy voltam a preview nighton és már megvettem mindent, amit szerettem volna, úgyhogy így olyasmit próbáltunk ki, amihez biztosan sosem nyúltam volna az üzletben:)
Narancssárga szemhéjpúdert!
Hoztam nektek néhány képet, és leírom a termékek nevét, ha valakinek megtetszik esetleg, akkor tudja mit kell keresni:)
folytatásért katt a továbbra!
Igen jól látjátok, tényleg egy iszonyúan narancssárga szín került a szemhéjamra:) A sminkes lány, ahogy rám nézett rögtön azt mondta, hogy most olyan sminket csinál, amivel a kék szememre játszunk rá,  és már nyúlt is a narancssárga után:) Tudom én ezt már régóta, hogy elvileg jónak kellene lennie a narancssárgának, de nekem magamtól biztos nem jutott volna eszembe pont ehhez a színhez nyúlni..ez tényleg borzasztóan rikító! 
Először paintpot kerül a szememre, rubenesque és bare study színben, majd erre jött a két szemhéjpúder: Rule a borzasztóan narancs és a Goldmine egy nagyon szép sárgás arany. Ezután meghúzta a tusvonalat a lány a fluidline segítségével, és végülis még tett rá a wonder woman arany glitterből is:)
Az arcomra a Select Cover-up folyékony korrektor került (teljes felületen, amin nagyon csodálkoztam, de nagyonnagyon szép fedése van és könnyű jó textúrája.. lehet, hogy be fogom szerezni a kéősöbbiek folyamán) és a Sincere pirosító, amihez szintén nem nyúltam volna, hogyha csakúgy válogatok a pirosítók között 😀 Szóval borzasztó tanulságos volt a dolog, úgyhogy, ha lehetőségetek van rá feltétlenül menjetek el ti is egy ilyen sminkelésre:)
Hogy tetszik nektek a narancsárga, mint szemhéjpúder?:) 

Follow:
Oszd meg: