Avon duo szemhéjfesték – Fresh Jade / teszt

Az avon négyes szemhéjpúdereiről készítettem már jó néhány tesztet itt a blogon, viszont a duo-knak nem szenteltem még figyelmet. Igyekszem ezeket is bemutatni majd szépen sorban, hiszen érdemes rájuk vetni egy-két pillantást:)
(vélemény és minták a tovább után)

 Az első teszt alany a Fresh Jade névre hallgat. A fenti képen egy négyes szemhéjpúdert tettem mellé, hogy a méretkülönbséget nagyjából be tudjátok lőni:) Ami a csomagolását illeti, ugyanolyan kis fényes fekete dobozkája van, mint a négyesenek, csak valamivel vékonyabb. Belül egy tükör található és egy applikátor.

Amint a neve is tükrözi egy zöldes szín kapott helyet ebben a duoban, valamint egy finoman arany fényű fehér. A fehér nem dobogtatta meg különösebben a szívem, hiszen annyi féle hasonló színem van már.. viszont a zöldjébe azonnal szelemes lettem!

 A mintán látszik mennyire szép színe van, finom selyemfénnyel, szerintem gyönyörű:) Alig várom már, hogy sminket készítsek vele, először azt hiszem egy sötétlilával párosítom majd:)

A duo szemhéjpúder elgondolás alapból nem rossz, bár én jobban szeretem akkormár a quad-okat, hogy jobban lehessen variálni a színeket. Ennek viszont előnye éppen az, hogy pici és neszeszerbarát:)
Őszintén szólva eddig nem nagyon érdekeltek az avon duo-i, de ezután a szín után elég kíváncsi lettem, hogy a többiben vajon mik vannak:)
Ti hogy álltok a duo szemhéjpúderekkel? Melyiket szeretitek jobban a mono, duo vagy quad palettákat?:)

Follow:
Oszd meg: