Avon duo szemhéjfesték – Fresh Jade / teszt

Az avon négyes szemhéjpúdereiről készítettem már jó néhány tesztet itt a blogon, viszont a duo-knak nem szenteltem még figyelmet. Igyekszem ezeket is bemutatni majd szépen sorban, hiszen érdemes rájuk vetni egy-két pillantást:)
(vélemény és minták a tovább után)

 Az első teszt alany a Fresh Jade névre hallgat. A fenti képen egy négyes szemhéjpúdert tettem mellé, hogy a méretkülönbséget nagyjából be tudjátok lőni:) Ami a csomagolását illeti, ugyanolyan kis fényes fekete dobozkája van, mint a négyesenek, csak valamivel vékonyabb. Belül egy tükör található és egy applikátor.

Amint a neve is tükrözi egy zöldes szín kapott helyet ebben a duoban, valamint egy finoman arany fényű fehér. A fehér nem dobogtatta meg különösebben a szívem, hiszen annyi féle hasonló színem van már.. viszont a zöldjébe azonnal szelemes lettem!

 A mintán látszik mennyire szép színe van, finom selyemfénnyel, szerintem gyönyörű:) Alig várom már, hogy sminket készítsek vele, először azt hiszem egy sötétlilával párosítom majd:)

A duo szemhéjpúder elgondolás alapból nem rossz, bár én jobban szeretem akkormár a quad-okat, hogy jobban lehessen variálni a színeket. Ennek viszont előnye éppen az, hogy pici és neszeszerbarát:)
Őszintén szólva eddig nem nagyon érdekeltek az avon duo-i, de ezután a szín után elég kíváncsi lettem, hogy a többiben vajon mik vannak:)
Ti hogy álltok a duo szemhéjpúderekkel? Melyiket szeretitek jobban a mono, duo vagy quad palettákat?:)
Follow:
Oszd meg:

8 Comments

 1. Lynnie
  február 27, 2011 / 07:49

  Tényleg nagyon szép ez a zöld :O

 2. Rami
  február 27, 2011 / 10:13

  nagyon szép ez a zöld, de én is inkáűbb a quad púdereket szeretem:)

 3. SophiEl
  február 27, 2011 / 12:51

  most vettem meg az első négyeseimet az AVON-ból, és egyből beléjük szerettem. De ha a duo-k is ennyire jók, azokkal is teszek egy próbát.

 4. Janka
  február 27, 2011 / 13:13

  nekem megvan a másik két összeállítás is, és sajnos egyikről se tudok túl jót mondani ): a blogomon a barnásról írtam, annak a világos színe nagyon gyenge, a barna szép. a lilásban pedig szerintem majdnem ugyanazok a színek vannak, mint a Lace Luxe négyesben, de a világos itt sem túl pigmentált…

 5. Sacus
  február 27, 2011 / 14:18

  Nekem is tetszik, bár nem vagyok oda a zöld színért. Nekem ebből a másik lila van meg, szerintem nagyon szép, de még sminket nem készítettem vele:)

 6. sunnysideup
  február 27, 2011 / 15:05

  Nekem van egy ugyanilyen színem az art decotól, én is lilával, vagy arannyal és bronzzal szoktam összerakni:) Néha pedig egy igazi sötétzölddel (UD Loaded).

 7. doroffee
  február 27, 2011 / 17:29

  Ez a zöld… instant szerelem :).

 8. Andi
  február 27, 2011 / 18:57

  Jajjjj de gyönyörű ez a zöld..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .