MAC Wonder Woman bemutató

Andival ellátogattunk ma a wonder woman bemutatóra. (nála találtok képeket is:)) Nagyon izgatott voltam, mert tudjátok csakis ezzel szeghettük meg a 10 pan projectet:)) Legközelebb remélem nem leszek olyan ügyetlen, hogy otthon felejtem a fényképezőt a nagy kapkodásban..:D
Már jó régóta tudtam, hogy mi az a két dolog, amit biztosan meg fogok venni, a többit függőben hagytam, mivel képeken/videókon nem igazán fogtak meg.. gondoltam élőben majd úgyis kiderül:)
Véleményem a kollekcióról:
A szemhéjpúderek egyáltalán nem izgattak, nem tartom különlegesnek a színeket, ami tetszett belőlük, az megtalálható a permanent kollekcióban is és nekem a csomagolása sem tetszik annyira:(
A színes szempillaspirálok borzasztóan messze állnak az én ízlésemtől, úgyhogy automatikusan átugrottam őket. A pigmentek között sem volt semmi extra, persze szépek, de nekem már így is túl sok a pigment mennyiségem :D.
Körömlakkot nem használok a kezeimen a műköröm miatt, de valószínűleg ez a kék és piros akkorsem fogott volna meg, ha használnék, a postairón jutott eszembe róluk :$ 😀
A rúzsok szájfények elég vegyes érzelmeket váltottak ki belőlem, a rúzsok közül három is nagyon tetszett, de a Russian Red a legjobban és az az állandó kollekció része, úgyhogy átgondolhatom később is:) A Marquise’d egy nagyon szép nude szín, de nekem az ilyen nagyon nude rúzsokkal elég óvatosan kell bánnom, mert könnyen zombit tudok magamból csinálni velük..egyszerűen nem állnak jól:/ A Spitfire gondolkodtatott még el, de nem éreztem azt a „KELL” érzést.. Ezekhez a rúzsokhoz passzoló szájfények tetszettem még, ami a színüket illeti, de ez a kiszerelés és a kivitelezés:D Nem tudom, hogy miért kell a  hatalmas adaghoz ekkora applikátort tervezni, szerintem elég körülményessé teszi a használatát..
A tusok egyáltalán nem érdekeltek, mert a fluidline a szerelmem:)
VISZONT! A pirosítók és MSF-ek gyönyörűek!! Ezeket néztem ki itthon is, és be is igazolódott a gyanúm..tényleg meseszépek:) legszívesebben mind a négyet megvettem volna, de a lilás pirosítóhoz hasonlóm már van, így a józan ész szabott határt neki:) Illetve az msf-ek közül az egyik nekem túl narancsosnak tűnt..nyáron barna bőrön egyébként lehet, hogy jól mutat, de hatalmas a mérete! Sosem használnám el és akkor már inkább a Pink Power mellett döntöttem, ami télen-nyáron gyönyörű lesz:)

(teszt, swatch hamarosan:) )

Egyébként megnéztem az új Lady Gaga rúzst/szájfényt is..hát nekem nem nyerte el a tetszésem..túl barnás szerintem:S

A kollekció március 1-től kapható.

Ti tervezitek, hogy lecsaptok valamire?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .