Műszempilla project I.

A műszempillákkal kissé hadilábon állok..olyan értelemben, hogy magamnak még sohasem tettem fel:( Fotózáson volt már rajtam párszor, tehát tudom, hogy milyen érzés stb, de én még nem próbálkoztam meg a felhelyezéssel. Kicsit tartok tőle, illetve mindig úgy gondoltam, hogy szerencsés vagyok a szempilláimmal és nincs égető szükségem rá, hogy még felturbózzam. De a kíváncsiság nagy úr, úgyhogy úgydöntöttem megveszem a kellékeket és kísérletezgetek:)
Az a tervem, hogy minden ilyen próbálkozásomat bemutatom nektek (legyen az szuperül vagy borzalmasan sikerült is), hátha okul belőle mindenki, illetve jobban kedvetkaptok a kipróbálásra:)
(folytatás a tovább után)

Aki kicsit is utánajár a témának, azonnal feltűnhet, hogy a DUO műszempilla ragasztó az, amire gyakorlatilag minden beauty guru esküszik..nem tehettem mást, megvettem én is ezt:D A MAC üzleteiben kapható egyébként 2700Ft-ért, de én e-bayről rendeltem meg, egészpontosan INNEN. Így összesen 9 dollár volt szállítással együtt. A sugarpilltől is lehet rendelni, úgytudom onnan a legolcsóbb (persze a posta onnan úgy éri meg valószínűleg, ha több mindent vesz az ember). Andi ír róla ITT.

szerk: Suzie most írta a kommenteknél, hogy a mac féle duo 14grammos szóval azért tűnik nagyobbnak:) akik viszont gyakorolnak azoknak még mindig ajánlom inkább akkor a 7grammosat, mert ennyi is elég lesz a kísérletezésre és az életünk hátralévő részére is azthiszem:D

Miután beszereztem a ragasztót, már csak a megfelelő pillákat kellett beszerezni. Vásároltam egy pillasort a moyra körmösboltban 500 Ft-ért, de azt nem fotóztam le, mert hirtelen nem találtam:( Mindenesetre valószínűleg az lesz a “gyakorlós pilla”:)
Ezen kívül pedig szerettem volna pár jó minőségűt is, és mivel sokat láttam másoknál, hogy a nyx pillákat szeretik, így úgydöntöttem a legutóbbi Cherry Culture rendelésemnél, hogy 3 félét bedobálok a kosárba és kipróbálom őket:) Darabja 4 dollárba került, úgyhogy nem nagyon hezitáltam:)

Az első a 138as számú, egy tincses szett. Arra gondoltam szépen fel lehet dobni ezekkel akár egy nappali sminket is, ha teszek 1-2 tincset a külső részre:) Mindenesetre kipróbálni érdemes szerintem, rengeteg van benne, ahogyan a képen is látszik.

A 121es és 117es soros pillák elég hasonlóak, annyi a különbség, hogy a 117es hosszabb és sűrűbb picit, de a felépítése ugyanaz. Nekem nagyon tetszenek egyébként az ilyenek, amiknél egymást keresztezik a szálak:)

És akkor kibontva a duo ragasztót, nekem döbbenet volt egy picit:D Borzalmas a szemmértékem így képek alapján erre már rájöttem többször is, de ezt sokkal nagyobbnak képzeltem..persze, ha végiggondolja az ember még így is hatalmas:D Mikor fogok ennyi ragasztót elhasználni? De mindenesetre tényleg meglepő volt:D Egyébként 7g van benne, és a mérete miatt csináltam így a pillák mellett is a képet, ehogy ti is abban a hitben legyetek, hogy ez valami fogkrémes tubus:D

 Egy használati utasítás van a hátulján, elég egyértelműnek tűnik, de a kulcs abszolút a 2. pontban rejlik azthiszem:)

Így az első bejegyzésben ennyit gondoltam bemutatni. Ezekkel fogok kísérletezni:)
Írjátok meg, hogy mi a véleményetek erről illetve szeretnétek-e ilyen sorozatokat látni a jövőben is:)

Follow:
Oszd meg: