Avon Nocturnal paletta – teszt

Ez a paletta számomra elég fura kombináció volt elsőre, de ez persze betudható annak is talán, hogy alapvetően a zöld színt nem annyira használom. Ez az elv mondjuk kicsit megdőlni látszik, ugyanis a palettában a zöld szín tetszik a legjobban:D
Lássuk mivel is van dolgunk..

Található benne egy matt bőrszínbe olvadó rózsaszín, egy matt barackos-barnás, egy meleg sötét lila világosabb lilás fénnyel és egy sötétzöld világoszöldes-aranyos fénnyel. Mind a 4 szín számomra elég különböző, mégis egy sminken belül valami egészen jól tud kinézni:)

Minták:
(sajnos csak a vakus képek sikerültek jól, mert olyan sötét lett mire a képeket lőttem, hogy a természetes fényben készültek használhatatlanok)

A rózsaszín tipikusan semmi különös szín, de én szeretem az ilyeneket, mert arra pont jó, hogy szép alapja legyen egy sminknek, és egyenletes színt adjon a szemhéjnak, vagy a széleket eldolgozzuk vele. Kicsit a painterly paintpothoz hasonlítanám hatását tekintve. A barackos barna is szép natúr szín, örülök, hogy ez a kettő matt. Nagyon jók a natúr nappali sminkekhez. A két fényes színnel is teljesen ki vagyok békülve, és már írtam, hogy a zöld tetszik a legjobban, kevés olyan zöld van, ami igazán tetszik, de ez pont olyan:)

Tervezek feltölteni vele sminket, remélem időm is lesz rendesen fotózni:)

Follow:
Share:
 • Lucacica

  Szia Maggie!
  Ezt és az előzőt lehet még kapni? a 2011/01ben nem láttam ezeket a színeket! Vagy csak én vagyok vak?
  Épp rendelés alatt van a Lace Luxe a Te hatásodra és a Pink Sands már megvan.
  Következőnek a Purple Haze-t néztem ki. Ha az neked meg van, csinálnál róla egy bejegyzést? Láttam neten mintákat, de a Tiédben valahogy jobban megbízok (miután a segítségeddel találtam rá életem legjobb alapozójára, ami az új avonos alapozó) 🙂

  Üdv
  Luca

 • Mesi

  Szia Maggie,

  Nekem is megvan ez a paletta, nagyon szeretem, nappali sminknél különösen! 🙂
  Bár én úgy emlékszem, az előző katalógusban lehetett megrendelni utoljára… (Lucacica, nekem megvan a Purple Haze is, szerintem nagyon szép, én inkább esti sminkhez szoktam használni, de én visszafogottabb vagyok! 😀 )

  Maggie, mi a véleményed az Avon Bőrszínhez igazodó színezett hidratáló SPF 15 alapozójáról? Nagyon kedvező most az ára és felcsigázott.

  Valakinek esetleg van vele tapasztalata?

  Köszi! 🙂

  Mesi

 • katjes

  melyik az uj avonos? nekem is epp aktualis az alapozo tema..

 • Maggie

  @Lucacica hu, dejó, hogy mondod, nem is feigyeltem…de ezekszerint ennyire gyorsan kivették a katalógusból…hm a következőben sem látom.. majd utána járok jobban az ügynek, kár lenne értük:(

  Purple Haze-ről érkezik majd a teszt, a hét vége felé lesz időm szerintem feltölteni, ha addig ráér, mert vizsgahegyek:$ De szerintem elöljáróban annyit mondhatok, hogy széép:)

  Örülök, hogy ilyen jól bevált az alapozó:)

 • Maggie

  @Mesi Ha szereted a színezett hidratálókat, és tényleg nem is vársz oltári fedést tőlük, akkor biztosan tetszeni fog:) Kellemes érzés, de nem fed úgy mint egy normál alapozó! Ez fontos, mert sokan azért vannak negatív véleménnyel, mert olyat várnak el, amit nem kéne:) Ha valami könnyű jó fedésűt szeretnél, akkor az új tubusos calming effectset tudom neked is ajánlani:)

 • Maggie

  @katjes tubusos calming effects, van teszt a blogon:)

 • Mesi

  Köszi, pont e kettő között vacilláltam, de sztem calming effects lesz! 🙂

 • Csokoládé

  A két felső szín nagyon tetszik:)