Avon Nocturnal paletta – teszt

Ez a paletta számomra elég fura kombináció volt elsőre, de ez persze betudható annak is talán, hogy alapvetően a zöld színt nem annyira használom. Ez az elv mondjuk kicsit megdőlni látszik, ugyanis a palettában a zöld szín tetszik a legjobban:D
Lássuk mivel is van dolgunk..

Található benne egy matt bőrszínbe olvadó rózsaszín, egy matt barackos-barnás, egy meleg sötét lila világosabb lilás fénnyel és egy sötétzöld világoszöldes-aranyos fénnyel. Mind a 4 szín számomra elég különböző, mégis egy sminken belül valami egészen jól tud kinézni:)

Minták:
(sajnos csak a vakus képek sikerültek jól, mert olyan sötét lett mire a képeket lőttem, hogy a természetes fényben készültek használhatatlanok)

A rózsaszín tipikusan semmi különös szín, de én szeretem az ilyeneket, mert arra pont jó, hogy szép alapja legyen egy sminknek, és egyenletes színt adjon a szemhéjnak, vagy a széleket eldolgozzuk vele. Kicsit a painterly paintpothoz hasonlítanám hatását tekintve. A barackos barna is szép natúr szín, örülök, hogy ez a kettő matt. Nagyon jók a natúr nappali sminkekhez. A két fényes színnel is teljesen ki vagyok békülve, és már írtam, hogy a zöld tetszik a legjobban, kevés olyan zöld van, ami igazán tetszik, de ez pont olyan:)

Tervezek feltölteni vele sminket, remélem időm is lesz rendesen fotózni:)

Follow:
Oszd meg: