Avon glimmerstick lip liner – teszt

Egy ideje terveztem már ezeknek a kontúrceruzáknak a bemutatását, és ma este úgydöntöttem bele is vágok:) A hasonló kiszerelésű szemceruzákról már jópárszor olvashattatok nálam, és elég pozitívan nyilatkoztam róluk minden egyes alkalommal. Lássuk akkor, hogy a szájra való társaik, hogyan szerepelnek:)

(folytatás a tovább után)

Kezdeném az egyetlen szívfájdalmammal…ez kizárólag a színek száma. Mindössze 4 féle szín közül válogathatunk, ami azért elég kevés.. főleg a magamfajtáknak:D 

Van egy rózsaszín (pink bouquet), egy barnás (rich ginger), egy piros/vörös (red brick) és egy lilás (mystery mauve). Tehát lefedi az alap színkategóriákat azért:)
Nekem ez a kitekerős dolog amúgy abszolút bejön, nem nagyon szeretek hegyezgetni, főleg, hogy közben úgyérzem simán elhegyezem a ceruzák negyedét mondjuk fölöslegesen…arról nem beszélve, ha etörik a ceruzák bele és utána kuka az egész, mert hegyezni sem lehet..na ezzel a tekerős megoldásnál ezek a problémák nem állnak fent, úgyhogy egy plusz pont:)
és íme a minták:
(mystery mauve, red brick, rich ginger, pink bouquet)
Szerintem nagyon szépek a színek, én mondjuk ezekből a pink bouquet-t használom gyakran, illetve, most barátkozom a red brick-el is a piros száj kapcsán:) néha a mystery mauve, ha lilás szín kerül a számra, és mivel kifejezetten barnás rúzsokat nem nagyon szeretek használni így a rich ginger kicsit kívül esik a figyelmemen, de anyu pl kifejezetten szereti, mert amúgyis ezeket a színeket használja:) Úgyhogy az én tanácsom az, hogy akinek még sosem volt szájceruzája és kíváncsi, hogy milyen nyugodtan vegyen ebből akár, mert nagyon nem tudtok mellényúlni a színekkel szerintem:) 
A 17. katalógusban 799 Ft
A 01. katalógusban 549 Ft !!
Nagyon jó áron lehet majd hozzájutni, aki szeretné kipróbálni az dec 27-től juthat hozzá 549 Ft-ért:)
Mi a véleményetek a szájkontúrceruzákról?:)

Follow:
Oszd meg: