Jillian Dempsey for Avon- professional lash booster – teszt

Sajnos az egyetemi elfoglaltságaim miatt, kevesebb időm van frissülni és komolyabb munkát igénylő bejegyzéseket írni, de terméktesztekre mindig van pár percem, úgyhogy gondoltam megmutatom nektek ezt a spirált, amit mostanában próbáltam. Ez a spirál az előző katalógusban volt újdonság, de csak most tudtam megírni a véleményemet és a bejegyzést róla:
(folytatás a tovább után)

Hogy őszinte legyek, elég szkeptikusan álltam ehhez a spirálhoz, elképzelésem sem volt róla, hogyan tud ez majd jól működni?
Ilyen keféje van:

Ez még önmagában rendben is van, de egy sima átlátszó zselét viszünk fel a szempillánkra, amiben fekete rostszálak találhatóak. Tettem egy kicsit a kézfejemre belőle, hogy lássátok miről is van szó:
Elég fura nem?:D Kicsit el is gondolkodtam, hogy folytassam-e a műveletet, de erőt vettem magamon és feltettem. Íme az eredmény:
(spirál nélkül)
(spirállal, csak a felső szempiláimon próbáltam)
Szerintem az eredmény magáért beszél.. a kis szálak a zselé segítségével a saját pilláimba kapaszkodtak, hosszabbak és dúsabbak lettek (ha még többször átmentem volna vele, akkor még durvább lenne a különbség). 
Ezután azt írják, hogy szokás szerint a hagyományos szempillaspirálunkat használhatjuk és kész is:)
Nekem eléggé megtetszett a dolog, annak ellenére, hogy mennyire nem akartam kipróbálni:D
A 16-os katalógusban 1099 Ft-ért kapható, szerintem zseniális ár érte:)
Ti próbáltatok már ilyen spirált? esetleg kedvetkaptatok?:)

Follow:
Oszd meg: