Schwarzkopf time restore éjszakai spray hajpakolás – teszt

Éjszakai hajpakolásokról rengeteget hallottam már, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljam..most viszont legutóbbi alkalommal, hogy fodrásznál voltam, kaptam egy ilyet, hogy használjam. Kipróbáltam és wow:D Ezért gondoltam bemutatom nektek is:)

(folytatás a tovább után)
Mit ígér?
“Több erővel tölti fel az érett és törékeny hajat, hogy harcoljon az öregedés jelei ellen. A BC Time restore lassan bomló Q10 plus komplex mélyen behatol a haj gyökerébe, és ezáltal aktiválja a két alapvető keratin termelődését, mely az idő múlásával csökken. Az Amino Cell Rebuild technológia belülről erősíti meg a haj szerekezetét. A megújult, intenzíven ápolt, kortalan szépségű fényes hajért.”
Mik a tapasztalatok?
Nos mindig rájövök, hogy szeretem “túlápolni” a hajam, de egy kicsit ezt már túlzásnak tartottam.. mégis mi a fene szükségem lenne öregedés gátlásra 20 évesen?:D De miután befújtam vele egyik este a hajam és másnap reggel megmostam..úgydöntöttem, hogy nekem erre igenis szükségem van:) Nagyon finom puha és selymes volt a hajam tőle! Azóta már 3-4x kipróbáltam (minden hajmosás előtti este) és nagyon tetszik, amit művel a hajammal:D Könnyen kezelhető, fényes, puha..ami kell:)
Változatlanul azon a véleményen vagyok, hogyha az embernek rommá van törve a hajvége, akkor azon egy egyszerű hajápoló nem fog kifejezetten sokat segíteni..de ezzel viszont szerintem szépen meg lehet előzni a bajt:)
Hogyan használjuk?
Lefekvés előtt befújjuk vele a száraz hajunkat (inkább a végekre koncentrálva..én a hajtőre nem nagyon szeretek ilyesmit tenni), átfésüljük (így a tövekre is pont annyi jut amennyi épp elég), kicsit hagyjuk száradni (10 percet ír, de kb a fésülés végére megszáradt nekem) és alszunk egyet:)
Másnap reggel megmossuk a hajunkat szokás szerint és kész:)
Ja és nem mellesleg szerintem nagyon finom púderes-fodrász illata van:D
Hol lehet beszerezni?
Attól tartok, hogy csak valamilyen fodrász kellékesnél, mert rá is van írva, hogy professzionális felhasználásra, illetve nem is láttam még soha sehol..és így mivel ajándékba kaptam sajnos árat sem tudok mondani:/
Én most először használtam a schwarzkopftól bármitis, de nagyon elégedett vagyok vele, és biztos, hogy minden hajmosás előtt megcsinálom ezt a pakolást:) Nálam ez olyan 2-3 napontát jelent, úgyhogy most aktívan kúrálom a hajam, ami így a téli időszakban szerintem nem is árt:)
Ti használtatok már bármilyen Schwarzkopf terméket? Mik a tapasztalatok?:)

Follow:
Oszd meg: