Lila nappali smink

A lila színt most újra felfedeztem magamnak:) Valószínűleg azért, mert ősszel amúgyis szívesebben nyúlok ezekhez az árnyalatokhoz akár nappal is.. Hétfőn is így történt, reggel az avon lace luxe palettával sminkeltem:

(részletek és több kép a tovább után)

(előre is bocsánat, de hajlakkozás előtt készült a kép és a szálló babahajak összerondítják a képeket:D erre sajnos csak utólag jöttem rá.. 🙁 )

ARC
  • Avon Calming effects alapozó – Cream
  • MAC beauty powder – her own device
  • NYX blush – peach
  • Avon pirosító gyöngyök

SZEM
  • MAC paintpot – painterly
  • Avon Lace Luxe paletta
    • levendulaszín – mozgószemhéjra
    • fényes barna – mélyítővonal
    • sötétlila – egy kicsi a szemhéj legkülső pontjára és ez befelé eldolgozva, és egy nagyon kicsi az alsó szempillás tövéhez is
    • aranylófehér – élek eldolgozása és szemöldökcsont
  • Zselés tus – indigo blue
  • Avon super shock szempillaspirál – fekete
  • Avon mocha latte paletta világosbarna a szemöldökre

SZÁJ
  • NYX round lipstick – tea rose

Nektek mik azok a színek, amik így ősszel gyakrabban kerülnek elő a reggeli sminkelésnél?:)
Follow:
Oszd meg:

8 Comments

  1. Candy
    október 20, 2010 / 11:46

    ez nem annyira tartozik ide, de látom, hogy már le van nőve a hajad. anno azt írtad, hogy azért kezdted el melíroztatni, hogy az eredeti hajadat szerezd vissza, de az ezek szerint sötétebb. na mindegy, szóval csak kíváncsiságból, akkor végülis maradsz ilyen szöszis, vagy tényleg az eredeti hajszíned a cél?:) sorry, de kíváncsi lettem (hajmánia).

    amúgy szép smink 🙂

  2. Maggie
    október 20, 2010 / 15:54

    @Candy hát most sötétebbnek tűnik mint amilyen valójában a fények miatt főleg, meg mert a világos haj mellett sötétebbnek tűnik:D amíg sötétbarna volt a hajam úgy néztem ki mintha tejfölszőke nőne le kb:D ezért is nehéz igazából visszakpani a színem..de most egyébként barnással melíroztunk rá legutóbb..szóval már ilyen mindenféle..de valószínűleg melíroztatok majd..évszaknak megfelelően hol barnásabb hol szöszisebb árnyalattal:)

  3. Candy
    október 20, 2010 / 18:50

    hát igen, elől azért látszik milyen világosak a babahajak, el tudom képzelni, hogy sötétbarna hajon hogy virítottak.. :)))

  4. Timcsike
    október 21, 2010 / 00:42

    Meg mielott olvastam a megjegyzeseket, bennem is a hajaddal kapcsolatos kerdesek fogalmazodtak meg. Sztem hiaba szep egy smink ha haj nincs hozza… (most nem a szallo babahajakra celzok, hanem h csak ugy ossze van kotve, es kb az osszes kepen..) nekem valahogy ugy szep (szebb) az osszkep, ha a sminkhez haj is van:) (nem arra celzok h mindennap be kene szaritanod vagy ilyesmi de majdnem az osszes kepen csak ossze van fogva)

  5. Maggie
    október 21, 2010 / 08:08

    @Timcsike Az a baj h suliban nagyon zavar mikor belelóg a hajam a szemembe miközben jegyzetelek és rajzolok..és már ilyen rutin lett, hogy összefogom valahogy, mert azzal nincs gond:D de egyébként pont „kibontott haj visszaszokóban” vagyok:D mert ennyi erővel akár le is vágathatnám..de azt nem lenne szívem:)

  6. Bogca
    október 21, 2010 / 14:42

    Nekem anno a munka miatt muszáj volt mindig összefognom és most olyan boldog vagyok h újra lehet kiengedve, sokkal jobban szeretem így, bár itthon többnyire zavar h csak lóg és összefogom. bocsi az offért 😀

  7. Anonymous
    október 22, 2010 / 16:52

    Én is elég szoros kapcsolatban vagyok az Avonnal, mégis van pár termék amit még soha nem sikerült a kezembe fognom. Az érdekelne hogy a MagiX színtelen alapozójáról nem-e tudnál írni? 🙂 Persze csak ha kéznél van, meg tényleg van róla véleményed. Alapozót használok, de kíváncsi lennék erre a sminkalapra is, csak valahogy mindig elmarad a lerendelése. Előre is köszi ha tudsz mondani róla pár dolgot. 🙂

  8. Maggie
    október 26, 2010 / 08:46

    @Névtelen persze, szívesen írok róla:) már egykét bejegyzésnél is írogattam, kérdezték a többiek is hogy milyen, meg mennyire jó..akkor csinálok majd egy ilyen bejegyzést, ami remélem minden kérdésre választ ad:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .