Avon SuperShock gel eyeliner / Black Shimmer , Bronze – teszt

A karácsonyi katalógusban új zselés szemceruzával találkozhatunk, ezekről hoztam mintát nektek:)
(folytatás a tovább után)

Aki már használta valamelyiket a SuperShock ceruzái közül, biztosan tisztában vele mennyire tartós és könnyen/szépen használtató. Ezúttal sincs másképp, a minőség változatlan de három új ünnepi árnyalatot vehetünk meg így karácsony közeledtével:) Én ebből kettőt szereztem meg:
(black shimmer, bronze)
A harmadik árnyalat Khaki Shimmer névre hallgat, de erről most nem tudok mintát mutatni, de remélem előbb-utóbb pótlom a hiányosságokat:)
Ezeket a ceruzákat a november 8-tól érvényes 16-os katalógusban lehet majd megvásárolni 799 Ft-os áron.
Follow:
Oszd meg:

5 Comments

  1. Jezebeth
    október 12, 2010 / 11:31

    Picit csalódtam az Avonban 🙁
    Nem elég hogy kb. 3 hetet késett a megrendelésem,de még csak nem is azt kaptam amit rendeltem.A csipkemintás kollekcióból rendeltem egy rúzst egy négyes palettát és egy szempillaspirált.Ehelyett kaptam egy szempillaspirált amin csipkeminta sehol sem volt,és a paletta sem olyan szép mint amilyenre gondoltam.Lehet kifogtam egy gyengébb minőségű darabot de alig van színe és hamar le is kopik (a lace luxe színeit választottam).Emellett rendeltem még egy ecsetkészletet ami meg sem érkezett és már azon az akciós áron nem is fog valószínűleg.Nos ezek után mit lehet tenni?Én megrendeltem rendesen a többivel együtt az a minimum 3 hét késési idő után hogy annyiért megkapom amennyiért megrendeltem szerintem.Maggie tehetek valamit vagy törődjek bele?Minden esetre meggondolom még egyszer hogy mit és hogy rendelek.:(

  2. Maggie
    október 12, 2010 / 12:19

    @Jezebeth emailben tudok neked bovebben valaszolni,ha gondolod:) elsokorben mindig azt kell megnezni,hogy a szamlan mi szerepel,ha az ecset hianytermekkent van akkor a kovetkezo rendeleseddel szallitjak. A szempillaspiral kodjat nem irtad el veletlenul? Mindenesetre irj egy emailt nekem es leirom,hogy mit lehet tenni:) nincs veszve semmi:)

  3. BaAnNa
    november 12, 2010 / 22:42

    Szia!
    Nagyon szupi a blogod!
    Az lenne a kérdésem hogy te hogy szoktad hegyezni ezeket? Mert nekem is van és mivel olyan nagyon puha a hegye nem is mertem még hegyezővel hozzányúlni. 😛

  4. Maggie
    november 12, 2010 / 22:45

    @BaAnNa Szia, köszi szépen:)
    Igen szoktam hegyezni őket, de kicsit több odafigyelést igényel persze mint egy sima ceruza, de teljesen jól hegyezhető:)

  5. ivett
    január 14, 2013 / 18:06

    sziasztok, tudtok esetleg egy boltot, ahol ilyet lehet venni megfizethető áron?:) néztem dm-ben meg ilyen helyeken, de ott egyáltalán nem találkoztam ilyennel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .