Avon Glimmerstick szemceruza / Textured Teal , Nocturnal – teszt

A 15. kapmány során két új színnel gazdagodik az Avon “tekerős”szemceruzák sora, amikhez egy-egy négyes paletta is fog tartozni (teszt később). Ezeket a ceruzákat mutatom most be nektek:)
A két szín a Nocturnal (05900) és a Textured Teal (31161) nevet kapta. A hozzájuk tartozó paletták is ugyanezen a névet futnak majd. A Nocturnal egy nagyon szép lila szín a Textured Teal pedig meglepő módon egyáltalán nem zöldes, mint ahogyan azt katalógus alapján gondolni lehet, hanem szürkés árnyalat! Szürkés kékes zöldes..de semmiképp sem olyan zöld, mint ahogyan az a katalógusban tűnik!
Nagyon tartósak, elég nehezen jött le a kezemről még szappannal is!
A mintákon látszik, hogy van egy kis fényük is, tényleg nagyon szépek:)
(textured teal, nocturnal)
Az ára 699 Ft és október 18-tól lehet megvásárolni:)
Hogy tetszik nektek a két új szín?:)

Follow:
Share:
 • Lulu21

  Kíváncsi leszek a lila palettára. Jó lenne ha nem túl sötét színű lenne.

 • Maggie

  @Lulu21 Nem kifejezetten lila lesz, egyetlen lila szín lesz benne:)

 • Lulu21

  Ja értem.:) Azért meglátjuk milyen lesz.

 • Lillus

  Ez egy kicsit off, de szeretnék kérni tőled.
  Egyik ismerősömnél láttam egy Avonos szempillaspirált. Csipkés csomagolás volt és maga a kefe pufi és apró sörtés volt. Tudnál róla beszámolót csinálni?

 • Maggie

  @Lillus Persze írok róla színesen, de az egyik avonos haul postomban volt már róla szó, csak nem pont csipkés volt a csomagolása:) az a super shock szempillaspirál amúgy, sok sminkemnél azt használom, mert nagyon szeretem:)

 • Jezebeth

  Vao nagyon szép színek.Bár főleg nekem a lila tetszik de a másik sem rossz.Csak legyen okt. 18 :D.Landolnak majd a kozmetikai tatyóban 🙂