Avon Anew eyeshadow and primer kit (Smoky Violet) – teszt

A 15. kampány újdonságai között ezt is megkaptam, így hát gyorsan le is teszteltem nektek:)
(vélemény és minta a tovább után)

Kissé vegyesek az érzelmeim ezzel a szettel kapcsolatban. Nagyon tetszik, hogy ilyen kis picike kompakt az egész, bár az applikátort nem igazán tudom mire vélni, mert az sehova sem passzol bele, szóval ha magunkkal akarjuk vinni valahová, akkor valamilyen ecset vagy applikátor mindenképp szükséges hozzá.
A színekről annyit, hogy egy fehér és egy lila van benne, de a fehér nem is igazán fehér, mert miután feltesszük látszik, hogy nagyon szép lilás-rózsaszínes fénye van, olyasmi mint egy kagyló belseje! Nem túl intenzív sajnos, de ettől még nagyon szép kis szín. A lilája pedig egy sötétebb árnyalat, aminek építhető a színe. A primer részéről annyit, hogy barackos színe van és abszolút beleolvad a bőr színébe. Elvileg lifting hatású (mint az anew kozmetikumok úgy általában), de én ebből nem sokat tapasztaltam, nyilván ez az idősebb korosztályt jobban érinti:) A szemhéjpúderek is, bőrkisimító és lifting hatásúak.
Négy színben kapható ez a kis tégely, Shimmering Walnut (barnás), Spring Green (zöldes), Rich Copper (narancsosbarnás), Smoky Violet (lila). Mindegyik a hozzá passzoló világos árnyalattal.
A katalógusban 2100 Ft-os áron lesz kapható.
Összeségében nem rossz, de aki az erősebben pigmentált festékeket jobban kedveli, talán azoknak nem a legjobb választás. A primer része miatt lehet érdekesebb, mert a színei nem sok újat mutatnak. (bár nekem ez a rózsaszín fényű fehér nagyon megtetszett). Azoknak  ajánlom inkább, akiknek szükségük van a ránctalanító hatására.
Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Anonymous
    október 7, 2010 / 13:24

    Köszi!Nekem a lifting hatás is jól jön és nagyon tetzsik,hogy egy tégelyben van az alaoozó és a szemhélypúder:))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .