Avon Beauty Palette – teszt

Ez a paletta a 15. kampány egyik újdonsága lesz. 4 darab krémes szemhéjfesték és 2 darab szájfény található benne. Minták a tovább után!
(katt a továbbra)

A négy szemhéjfesték mindegyike csillog, egy nagyon sötétkék, egy lila, egy pezsgőszín és egy ezüst. A szájfények pedig: egy rózsaszín és egy natúr barackos.

(lila, sötétkék)
(pezsgő, ezüst)
(rózsaszín, barack)

A paletta azért nyerte el a tetszésemet, mert nekem eddig még nem voltak jó krémes szemhéjfestékeim, viszont ezek így elsőre elég tartósnak tűnnek, alapnak nagyon jó lehet:)
Nem igazán szeretem egyébként, ha bármilyen palettába szájfényt/ rúzst pakolnak a szemhéjfestékek mellé, mert nem lehet normálisan használni, meg az az elképzelésem, hogy tuti belemegy a szemhéjfesték és fuj.. de itt mondjuk nem áll fent ez a probléma a krémes jelleg miatt. Bár ettől függetlenül haragszom érte…
A csomagolása aranyos, egy tükrös kis könyvecske gyakorlatilag, ami mágnessel záródik. Még azt elfelejtettem írni, hogy van benne egy kétvégű applikátor (szivacsos és egy rúzsecset).

Az október 18-tól érvényes katalógusban 1799 Ft-ért lesz kapható.

Nektek mi a véleményetek a krémes szemhéjfestékekről?
Follow:
Oszd meg:

2 Comments

  1. koozeg
    szeptember 13, 2010 / 19:21

    lenne egy elegge surgos avon kerdesem, elegge random, ne haragudj : D
    regebb mondtad h a magix alapozo-feleseg nalad nagyon bevalt, most a megszokott melle egyet ebbol is akarok rendelni de 2 fele van, az egyik sminkalap a masik alapozo. a sminkalap az tulajdonkepp ugyanaz mint az alapozo de nem fed annyira? vagy hogy van ez? melyiket rendeljem szted?
    mas is hozzaszolhat ha ert ehhez..

  2. Maggie
    szeptember 13, 2010 / 19:30

    @koozeg
    Van a sima átlátszó smink alap, ami csak egyenletesebbé teszi a bőr textúráját, de nem fedi el a bőrhibákat, csak egységesebb kinézetet ad a bőrnek. Ez használható alapozó alá és így tartósabb lesz az eredmény. (ugyanúgy szemhéjfesték alá is lehet használni..ez tulajdonképpen egy primer)

    A színezett változata annyiban más, hogy mint az a nevéből is kiderül, már van színe, így biztosítja a fedést is gyakorlatilag egy lépésben. Erre már nem kell ráalapozni, csak felteszed és kész:)

    Attól függ szerintem, hogy melyiket rendeled, hogy pl nappalra használsz-e alapozót..ha nem akkor érdemes talán a színtelen verziót venni, mert arra még mindig tehetsz vmi alkalomnál alapozót. Vagy ha valami könnyű de mégis jó fedést biztosító dolgot szeretnél, akkor a színezett verzió a neked való:) Én mindkettőt használom, éppen amilyen kedvem van reggel, illetve, hogy mennyire nézek ki kritikán alulian :P:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .