Prágai élménybeszámoló

Az utazás iszonyú jó volt, rengeteget sétáltunk, ettünk-ittunk, nézelődtünk..mindent, amit Prágában az embernek csinálnia kell:) Ami a shopping részét illeti, arról pedig bővebben a tovább után olvashattok:)

Azt kell mondjam rettentő nagyot csalódtam a Sephorában, bár valószínűleg ez a csalódás csak a Prágaira vonatkozik..
Volt ugyanis egy kívánság listám Nars és Urban Decay cuccokból főleg és kíváncsi lettem volna egykét MUFE dologra is, de amint kiejtettem a nevüket süket fülekre találtam.. vissza kérdezett a csaj, hogy milyen márkából keresem ezeket, és mikor közöltem vele, hogy EZ a márka, azután fogalmuk sem volt miről beszélek, náluk olyan nem kapható.. (pozitívum, hogy itt legalább beszéltek angolul..), amúgy is elég picike volt a Vencel téri üzlet, de a másikba (egyáltalán nem volt messze, egy plázában) már be se akartam menni ezek után, nyilván ott sem volt, ha eleve fogalmuk sem volt, hogy milyen márkát keresek:D
Azért, ha már ott voltam persze körbenéztem, de nem csábított egyszerűen semmi.. a saját márkás termékeik hemzsegtek mindenhol, de még a leárazás ellenére sem igazán nyerték el a tetszésemet. A szokásos Chanel-Guerlain-Dior-EstéeLauder-stbstb pultok mellett a Benefit pultjával találkoztam, aminél azt hittem, hogy majd egy kis vigaszra lelek, de persze nem így lett, szerintem olyan semmi extra cuccok + irreális ár ahhoz képest.. így aztán ennyivel véget is ért a hatalmas reményekkel teli első látogatásom a Sephorában.
Egyébként Douglas és Marrionaud is van, azokat is végignézegettem, de nem volt semmivel másabb a kínálatuk, mint itthon, úgyhogy végignéztem és kijöttem. Van ugyanúgy DM-Rossmann, de ezekbe be se mentem, annyira valószínűleg ott sem láttam volna semmi újat.
Ruhákat nézelődni nem igazán voltunk, a Mangoba mentem be, mert túl sok koronám maradt, és hazahozni-visszaváltani nem akartam, úgyhogy megvettem kint a kesztyűt, amit itthon már kinéztem:)

Üzleteket tekintve egyébként nagyjából ugyanaz a választék mint nálunk, egykét olyan van amivel még nem találkoztam, de részemről nem is nagyon emlékezetesek.
Szuper négy nap van mögöttem, és mindent egybevéve újra rájöttem, hogy Prága nagyszerű hely!:) (csak a sephorát kell messze elkerülni:P)

Follow:
Oszd meg: