Rimmel Stay Matte pressed powder – teszt

Írtam már egy előző postban (itt), hogy végre megvettem ezt a púdert..bár sokat vaciláltam rajta, de végülis szerencsére jól jöttem ki belőle:)

Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy melyik színt vegyem meg, mert nem volt kitéve teszter és a csomagolásban annyira hasonlóak voltak a színek, főleg azokban a fényekben, amik a drogériákban vannak..
Szóval egy jó 20 percig nézegettem a 3 féle árnyalatot az üzlet különböző pontjain a különböző fényekben (eközben a sarkamban volt a biztonsági őr folyton..nyilván 😀 amúgyis tolvaj kinézetű vagyok..), és végül a 003 Peach Glow mellett döntöttem.
Szerencsére jó döntésnek bizonyult. 🙂 Egész hazafelé úton arra vártam, hogy kipróbálhassam. Alapból világosabb bőrű vagyok viszont könnyen barnulok, úgyhogy valami olyanra van általában szükségem, ami mindkét színemhez igazodik, és ez olyan. 
Szükség van mellé egyébként egy púder ecsetre, mert nem adnak hozzá semmit, szóval aki tervezi, hogy vesz és esetleg nincs ecsete vagy valamilyen kis szivacskája az mindenképpen dobjon a kosarába egyet. 🙂

Egyébként nagyon rosszul záródik, van rajta elvileg egy kis menet amibe belecsavarodik a tető, de simán le lehet róla húzni, mindenféle csavargatás nélkül..de ez lehet, hogy csak az én példányom hibája. Mondjuk annyira nem zavar, mert ha viszem valahova akkor úgyis egy neszeszerben, szóval súlyos problémát nem okozhat. 🙂

Az illata nagyon finom, bár én alapból nagyon szeretem a púderek illatát, de ennek különösen tetszik. 🙂
Jó állaga van, szépen fed és tartja az ígéretét, a szükséges területeken tényleg matt a bőr tőle jó hosszú ideig, és ez nekem így a nyári hónapokban különösen fontos. Viszont annak ellenére, hogy mattít, azért nem lesz természetellenes a hatás. 

Egyáltalán nem tartom drágának, kb 1600ft körül mozog, de egy-egy akció során ki lehet fogni 1000ft-ért is, úgyhogy érdemes figyelni és kipróbálni. 🙂

Abszolút bevált, és veszek újra, ha ez elfogy majd!

Follow:
Oszd meg: